Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи провалена трансферна компанія літа 2018? Выбор редакции

2018-08-29 21:54 Сьогодні 29 серпня. Трансферне вікно вже майже закрито. До 3 вересня залишилось менше тижня. Хочеться подивитись ... Чи провалена трансферна компанія літа 2018?

Сьогодні 29 серпня. Трансферне вікно вже майже закрито. До 3 вересня залишилось менше тижня. Хочеться подивитись на наші здобутки за цей період. Подумати про ситуацію в команді. Хоча поспішати не варто, та все ж завжди треба реалістично оцінювати ситуацію. Нагадаю, що минулого року саме виліт команди з ЛЧ став відправною точкою в трансфері Ярмоленка в Дортмунд.

Зараз це цілком можливо також була відправна точка. І за ці декілька днів можуть бути різні новини. Не тільки на придбання, але і на продажі, на оренди. Все ж склад у команди не резиновий. Гравців багато, та далеко не всі вони відповідають сучасним вимогам. Або дехто вже у такому віці, що треба спробувати себе в іншому чемпіонаті.
Ми підписали 6 гравців. Бойко, Андрієвський, Че Че, Сідклей, Буено і Супряга. Всі вони вже зіграли за основу. Та основним на сьогодні є лише Бойко. Вчора він взагалі став героєм, бо врятував команду від позору блискучою грою. Всі інші взяті для змін, поглиблення варіативності. Та більшість цих гравців викликають величезну кіпу запитань. Можна впевнено сказати, що жоден з новоприбулих гравців не підсилив команду сходу. Чи то така провальна транферна компанія, чи то тренерський штаб має якусь стратегію. Витрачені кошти непогані, а віддача нульова. Давайте почнемо з Сідклея. Такого гравця не купують для того, щоб він сидів і полірував лавку. Навіщо при живому Піваричі брати конкурента. Ще ж є і Миколенко. Три гравці на одну позицію, особливо таку, яка не повинна зазнавати варіативності – забагато. Та ми не побачили, що б бразильцю давали багато шансів. Він продовжує адаптацію. Та це не 18-ти річний юнак, яка адаптація. Він або повинен грати, або навіщо його брали? Саме через логічним було б те, що Піварич отримає можливість пограти в більш сильному чемпіонаті. Сенсу тримати одразу трьох лівих захисників не має.

Те ж саме по центру поля. Вибір гравців тут занадто широкий. По суті мінімум 9 чоловік на 3 місця. Навіщо всіх тримати в команді. Для чого підписували Че Че? Щоб змінити малюнок гри. Бо в центрі Динамо не має гравця із такими характеристиками. Про це казав Хацкевич. Значить треба робити акцент і Че Че повинен стабільно грати. На мою суб’єктивну думку Сидорчук і Буяльський, а також Смирний, повинні залишити команду до закриття трансферного вікна. Бо тримати збірників – вимога давати їм практику. А практика для них – відсутність практики у Че Че, Андрієвського, Шапаренко. До того ж варто пам’ятати про Булецу, який також заслуговує на увагу і повинен отримати шанс. Логіку підписання Че я розумію, та не розумію логіку не задіювати його у вирішальних матчах зі старту. Якщо тренер і далі буде награвати більш молодих хлопців, то треба звільняти місце, а Сидорчук, Гармаш, Буяльский…. Хоч один з них, а краще два, повинні міняти команду.

Буено взяли з певною метою. Хлопець має непогані характеристики. Він буде грати. Це зрозуміло. Позиція крайніх форвардів у Динамо з його приходом закрилась. Просто треба, щоб команду залишило ще мінімум 3 людини, про яких я написав вище. Тоді склад збалансується. І ці чутки про датського вінгера. Навіщо він нам зараз? У нас і так є тут вибір, а ще на свій шанс чекає Цитаішвілі.

Про забивного форварда. Дійсно, позиція може здатись не комплектованою. Та Супрягу ж взяли не просто так. Вже видно, що він буде грати, що є потенціал і достатньо високий рівень майстерності. Як і матиме шанси Русін. Бєсєдін же на сьогодні основний форвард. Якби ми йшли в ЛЧ, то цілком можливо треба було б брати якогось Беріча чи Ньянга. Однак, у нас вже є 3 форварди. Вони дійсно всі молоді і перспективні. Та якщо взяти сильного форварда під ЛЄ і чемпіонат, то 3 молодих форварда під ним – буде забагато. Тому скажу свої думки. Динамо не потрібен вже зараз ніякий форвард. Треба використовувати тих, хто є. Це нормальні гравці. Хоча і молоді, та для нашого чемпіонату і ЛЄ їх рівня достатньо. Навпаки, вони будуть мати стабільну ігрову практику і набиратимуться міжнародного досвіду.

Стосовно підсилення. То матчі з Аяксом і Славією показали, що із наявними гравцями в центрі поля ми не зможемо конкурувати на високому рівні. Ні, я не хочу сказати, що гравців не має. Я вже писав, що є певний комплект гравців, таких як Че, Буено, Шапаренко, Шепелєв, Алібеков, Булеца, Андрієвський. Нормальний набір швидких і технічних гравців для рішення турнірних задач. Але все ж треба або відпустити всіх трьох гвардійців, які тягнуть команду вниз, тобто Сидорчука, Гармаша і Буяльського, або залишитись із ними і тоді ми будемо наступати на ті ж самі грабі, коли нам випаде чергові Лацио ча АЕК. Тобто команди із технічними гравцями в центрі поля. А замість трійки і форварда краще б придбали одного якісного гравця в центр поля, дали б йому зп цих трьох. Щоб він був готовий одразу грати. Впевнений, що наша середня лінія одразу видужає. Та щось в середині мене говорить, що ні Хацкевич, ні ІМС на таке не підуть. Чому? Скажу чесно, що також задаюсь цим питанням.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.08.2018, 21:54
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть