Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому я, на місті Вернидуба, не прийняв би ДК.

2018-09-03 09:56 Все просто. Жоден поважаючій себе тренер не стане так резикувати в теперішньому ДК. Тому є декілька ...

Все просто. Жоден поважаючій себе тренер не стане так резикувати в теперішньому ДК. Тому є декілька пояснень, або причин: 1. Кожен тренер підбирає гравців під своє бачення концепції гри та награє тих, хто з наявних зможе вписатися в неї. 2. Кожен тренер повинен пройти після цього повноцінні збори, щоб коллектив зігрався і став розуміти що і як.

3. В сучасному футболі давно нема місця для виховання або перевиховання чи переконання гравця навкшалт "ну грай хлопчику, еу будь ласка". Гравець повинен вже вміти поводитись із м'ячам, розуміти тактичні варіанти гри і побудов команди і виконувати настанови тренера. 4. Команда і господар її повинні відповідати фінансовими спроможностями рівню поставлених завдань. Тренер тільки доносить господарю потребу, щоб та ьула негайно виконана. Це, як на виробництві. Нема цеглі - робітники сидять і курять - стіна не будується. Не їх вина. Висновок: Якому з цих правил-вимог для того, щоб прийшов справжній фахівець, відповідає сучасне ДК? Відповідь дайте собі самі. P.S. Зараз мені почнуть закидати, що Карпати знайшли собі тренера без цих правил. Але хто вам сказав, що без цих? Звідки ви знаєте, які завдання ставив власник Карпат? Можливо просто впиратись проти ДК? Можливо гроші на цього тренера дав власнику хтось іншій? Але я не стану гадати. Я просто відповім вам, що власник Карпат не делегує перед спільнотою завдання вийти в ЛЧ і зацняти перше місце в чемпіонаті. Більш того, із досвіду, берусь спрогнозувати, що тренер не пропрацює в Карпатах більше одного-двох сезонів. Бо коли сучасні гравці досягнуть своєї стелі, на новий рівень амбіцій цього тренера у власника грошей не вистачить. Та і не стоїть таке завдання :-)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2018, 09:56
03.09.2018, 09:56
307549 2 Internat, bam73
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть