Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Боріться і поборете!!!

2018-09-03 20:43 Було б не цікаво жити, якби все було гладко. Якби все плавно текло і по накатаній, ... Боріться і поборете!!!

Було б не цікаво жити, якби все було гладко. Якби все плавно текло і по накатаній, без ускладнень, без шокових ситуацій, без стресів, без поразок. Це було б занадто ідеально. Тому оці перші матчі сезону, коли команда хоч і важко, але здобувала перемоги – було так любо серцю. Бо ж була надія, що старт сезону, що поступово наберемо форму, а потім почнемо грати, забивати.

І тут як з 16 поверху об асфальт, а потім кувалдою зверху і ще й катком, щоб закатати повністю. Це все емоції. Несподівано за початком сезону замість підйому команда упала в яму. Я думав про це, писав. Відсутність ротації – вихолощення організму. Вербіч, Бєсєдін, Кендзьора, Циганков в останніх матчах виглядають повністю вижатими. Тренерський штаб перевантажив гравців. Тому то і настала яма, тому то Бєс отримав травму. І саме без Артема ми побачили, що другого форварда у команди то і не має. Тобто в заявці є, але це сирі, хоча і талановиті хлопці. Їм ще рости і рости.
По форварду. Трансферне вікно майже закрито. На днях команда придбала молодого і талановитого датчанина Дуелунда. Ще й зроблена заява про те, що клуб придбав форварда на проблемну позицію. Тобто гравця, який може зіграти відтягнутого форварда, а може грати і на вістрі атаки. Я не сперечаюсь. Насправді і Бойко може зіграти форварда. Те, що він воротар, не говорить про те, що він не зіграє форварда. Інша справа і тому, що він там ніколи не грав і що його вчили ловити м’ячі. Так і Дуелунд. Скільки б нам не розповідали, що це форвард, але легко в наш час продивитись з хлопцем пару матчів, елементарну нарізку моментів, щоб зрозуміти, що це гравець фланговий. А нападник – абсолютно інше. Це інша ментальність, інший стиль гри. Поставити форвардом можна будь-кого, і гравець може там навіть непогано виглядати. Але, навіщо ламати те, що вже побудовано? Датчанин – вінгер. Ніяка це не 10. Так, він грав в центрі поля. Але 10 – абсолютно інше. Для 10 треба мати особливе бачення поля і технічний рівень У нас такий гравець один – Шапаренко. Ще є Булєца. Не придбало Динамо на даний момент досвідченого і забивного форварда. Ми входимо в сезон з 3 молодими хлопцями, серед яких лише Бєсєдін має достатній досвід. А травма Артема повністю оголила цю позицію і у матчах з Аяксом і Карпатами ми банально грали вдесятьох. Бо ні Русін, ні Супряга ще не готові грати на такому рівні.

Хацкевич. Знаєте, до нього багато претензій. У мене також. Є прорахунки, є провальні матчі. Тренеру накупили гравців, а він їх не використовував. Вчора я побачив і Сідклея, і Че Че. Наскільки це цікаві гравці, які мають прекрасне технічне оснащення. Сідклей взагалі вчора став кращим гравцем у Динамо. Буено провів напередодні шикарний матч за дубль. Тобто трансфери якісні, але гравців не використовують. Натомість Сидорчук, який провалив обидва матчі з Аяксом, і далі залишається в команді. З травня місяця Хацкевич почав розповідати, що головна проблема Динамо – потреба у досвідченому і забивному форварді. Пройшло 4 місяці. Головна проблема так і не вирішена. Без Буено, Супряги, Дуелунда, Че Че і Сідклея Динамо могло б собі існувати. Це гарні гравці. Але їх позиції не були критично проблемними. Супряга по суті ще юнак, йому за ю-19 нашу можна грати. А там були Олексєєнко, Русін, Ісаєнко. Там є талановиті форварди молоді. Не сперечаюсь із талантом, та досвідчений форвард для молодої команди – справа важлива. Бо досвід в магазині не купиш. У тому ж Аяксу, молодій команді, в центрі нападу 35-ти річний Хунтелаар. От і виходить, що запитувати з Хацкевича треба, але відсутність форварда – головна проблема. Форварди забивають – їх робота.

Зміна тренера. Багато хто думає, що це найлегший вихід. Хацкевич дійсно зробив багато підготовчої роботи. Зараз в команді зібрано багато якісних молодих хлопців. По суті ветеранів майже не залишилось. Найстаршим гравцям 30-ть років. Цілком можливо, що він дав цій команді все те, що міг. І що більше дати не зможе. А можливо і інше, що за ямою буде підйом і команда полетить. Новий тренер – психологічне перезавантаження. Новий – не те, що традиційно відбувається в Динамо. На зміну одній своїй людині приходить інша. Якщо і міняти, то робити повне перезавантаження. Але, трансферний період закритий, є набір гравців і доведеться грати із ними. Суттєва трансферна літня компанія навряд говорить про таку ж взимку. Продати легко успішних гравців із успішної команди. Так просто розвантажити цю команду не вийде. Тому новий тренер – чудово. Та хто це? Хто буде готовий працювати із існуючим набором гравців, де є головна і критична проблема відсутності забивного форварда? Хацкевич продовжить роботу. У нього є стратегія розвитку і гравці набрані із певною метою. Зруйнувати можна. А от побудувати щось нове і краще – значно важче.

Хоча, може дійсно прийде людина, яка з діючого складу зможе витягнути значно кращу гру. Такі приклади є. Набір гравців у Динамо чудовий. Конкуренція шалена. Треба просто збити склад і розкрити командний потенціал. Відсутність форварда не компенсувати, та грамотний тренер може побудувати гру і без нього, як це зробив Саррі у Наполі минулого сезону. Це рішення за президентом команди. Ми ж просто спостерігачі.

Всім хлопцям я хочу від себе сказати, що дійсно без болючих поразок не буває перемог. Без падінь не навчитись літати. Треба бути сильними, треба єднатись. Щоб команда була єдиним цілим. Я вірю в Команду! Слова не важливі. Треба працювати, треба доводити в кожному епізоді, в кожній грі свою силу. Боріться і поборете. Сподіваюсь, що ви доведете у наступних матчах, що всі сподівання на вас не марні, що ви дійсно справжні Динамівці.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2018, 20:43
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть