Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Де жа вю. Або як Збрірна нагадала матч Динамо - Аякс

2018-09-07 12:14 В першу чергу, хочу привітати вболівальників, та причетних із перемогою. Нарешті. Нарешті, ми з вами спостерігали ...

В першу чергу, хочу привітати вболівальників, та причетних із перемогою.

Нарешті. Нарешті, ми з вами спостерігали за ГРОЮ нашої збірної без валідолу. Сама гра, як виходить з назви блогу, мені дуже нагадала те, що відбулось не так давно на полі Олімпійського. Коли Аякс робив із Динамо усе що хотів, але м'яч якимось дивним чином ніяк не опинявся у воротах.

Так і вчора, наші збірники робили із чехами, що хотіли. Чеські футболісти просто не встигали за переміщенням ані м'яча, ані футболістів збірної України. Що ж, то був мед. Трохи дьогтю в цей мед, вже традиційно додала ланка центральних оборонців з Шахтаря. Саме Кривцов не встиг на початку матчу за нападником, а П'ятов не зміг закрити ближній кут. Тут би було б зауважити, що в розпоряджені тренерського штабу були Хачеріді, Бурда.. Але переможців не судять. Вкотре, на динамівців тренерський штаб не робить ставку. І, нажаль, цього разу цілком виправдано. :( Але, динамівець таки відзначився, напівгольовою передачою. Циганков таки не спортив гри вийшовши на поле, хоча було дуже помітно, що з виходом Циганкова, акцент атак змістився на правий фланг, де діяв Марлос.

До речі, маю відзначити, що Марлос вчора був на висоті. Мабуть найкращий гравець матчу. Але досить важко визначити найкращого в середній ланці нашої команди. Всі були дуже яскраві. Конопа, Ярмола, Марлос та Малина - дуже потужна центральна ланка. А головне, є достойні заміни.

Окремо хочу відзначити роботу тренерського штабу. Ось де вона була видна. Аж хороша така біла заздрість бере. Що можуть. Можуть ГРАТИ У ФУТБОЛ. Закликаю усіх критиканів Шевченка і його штабу вибачитись. Адже робота проведена. І результат роботи видно. Що ж. Сподіваюсь, будемо купувати квитки на ЧЄ-2020.

Усіх іще раз із перемогою!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2018, 12:14
07.09.2018, 12:14
307842 3 Skyf, ookami, Freezer
omanyd
Автор:
(omanyd)
Статус:
Старожил (620 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть