Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

10 причин величі Швайнштайгера

2018-09-10 19:25 Press-release від manowar-723 (Дещо з світової та вітчизняної преси) На Футволі "вів" цікаві рубрики(хештеги) на різноманітну ...

Press-release від manowar-723 (Дещо з світової та вітчизняної преси) На Футволі "вів" цікаві рубрики(хештеги) на різноманітну тематику -це певне продовження

Історія світового футболу -1 (бундес)

10 причин величі Швайнштайгера

Ваш текст ссылки...

Бастіан Швайнштайгер повернувся в Мюнхен і провів свій прощальний матч.

Навіть звикла до аншлагів та емоційним ігор «Альянц Арена» в цей раз була безсила перед тисячами фанатів німця. У чому ж феномен Швайнштайгера? Чому втік три роки тому з «Баварії» футболіста не тільки пробачили, але і зустріли як самого знакового гравця останніх років?
  1. Швайні - Футбольний бог

Постійне прізвисько Швайнштайгера в футбольному світі - Fussballgott, в дослівному перекладі означає Футбольний бог. За 15 років в основній команді «Баварії» друге ім'я німця настільки прижилося, що навіть після переїзду в «МЮ» він чув заповітні слова від англійських фанатів, хоч з'являвся на полі не так вже й часто. У вболівальників «Баварії» були причини так назвати півзахисника. У своєму дебютному матчі за мюнхенський клуб у 2002 році Басті вийшов на поле проти «Штутгарта», змінивши нинішнього тренера «Баварії» Ніко Новача. З того моменту він зіграв 342 матчі за «Мюнхен» в Бундеслізі, забив 45 голів і віддав 70 передач.

  1. У Швайнштайгера великі друзі

А яке ще може бути оточення у великого гравця? Кращим другом футболіста з раннього дитинства був і залишається гірськолижник Фелікс Нойройтер. Саме його запросив німецький телеканал в якості коментатора останнього матчу Швайнштайгера. У скарбничку друзів Басті також відправляються гонщик Ніко Росберг, баскетболіст Дірк Новіцкі і актор Тіль Швайгер. І немає, це не фанфик за участю всіх іменитих німців, а звичайне застілля в будинку Бастіана. Не варто забувати, що шанувальниками баварця вважаються Ангела Меркель і Франк-Вальтер Штайнмаєр.

  1. Дружина Бастіана - Ана Іванович

Практично всі гравці одружуються на дівчатах, чия основна професія - дружина футболіста. Швайнштайгер же в 2016-м одружився з сербської зіркою тенісу Аною Іванович. Пара відсвяткувала весілля у Венеції, запросила купу іменитих гостей, а потім і відійшла від спорту. Зараз їх куди частіше можна зустріти в кав'ярні в центрі Чикаго, але ніяк не на полі або корті. За інформацією ЗМІ, Ана Іванович стала причиною несподіваного розлучення Швайні і німецької моделі Сари Бранднер. У німця явно відмінний смак.

  1. Він любить і інші види спорту

Якби він не став символом німецького футболу, то з величезною вірогідністю прославився б завдяки іншому виду спорту. Батько Бастіана володів магазином спортивних товарів і був великим фанатом лижних гонок. У ранньому дитинстві майбутня легенда «Баварії» навіть і не думав про футбол, а підкорював засніжені гори. Інша пристрасть німця - баскетбол. Його постійно можна помітити на іграх як в Німеччині, так і в США. Іноді навіть здається, що баскетбол вже давно привертає Швайнштайгера набагато більше футболу.

  1. У Басті шафа з титулами

В останньому матчі за «Баварію» на «Альянц Арену» з музею клубу притягли все кубки, виграні німецькою командою зі Швайнштайгер в складі. Кубок Ліги чемпіонів, вісім срібних тарілок, сім кубків Німеччини, два суперкубку Німеччини і один суперкубок УЄФА. Сюди не увійшли заповітний кубок світу-2014 і кубок Англії. Бастіан ніколи не хизувався своїми нагородами, хоч і виграв їх побільше, ніж середньостатистичний футбольний клуб.

  1. Швайнштайгер - символ стабільності

Протягом останніх чотирьох років Басті грав не так часто, як в ранній молодості, але одна його риса завжди залишалася незмінною. Коли він на поле - команда має характер. Це стосувалося як «Баварії», так і збірної. З'явися Швайні напівкульгавий в матчі проти навіть самого сильного суперника, його партнери набували друге дихання і боролися до останнього. Він серце «Баварії» і збірної Німеччини, без якого і ту і іншу відверто почало лихоманити через відсутність очевидного лідера на полі, здатного дати відсіч в будь-якій грі.

  1. Швайні - хороший і цікавий чоловік

Скільки було таких випадків, коли відмінний гравець опинявся грубим і дурним поза полем, не міг зв'язати і пари слів, а про добрі вчинки і мови не йшло. Інтерв'ю з Бастианом цінуються німецькими журналістами на вагу золота - цей співрозмовник може захоплююче розповідати історії зі свого життя і при цьому бути досить замисленим. Швайні після переходу в «МЮ» відправив футболки з автографами фанатам, які купили форму зі старим номером гравця. Крім того, найпоказовішим випадком є підбадьорюючі лист судді Бабаку Рафаті, який намагався звести рахунки з життям.

  1. Бастіан завжди «на стилі»

Класичні німці не відрізняються особливим почуттям смаку: чого тільки варті «прекрасні» образи Томаса Мюллера. Швайнштайгер - це зовсім інша історія. Німець ніколи не славився видатної зовнішністю, але стиль в одязі і джентльменські замашки - то, чого у нього не відняти. Раз у раз в мережі спливають фотографії, як Швайні прогулюється по Чикаго в класичному костюмі під руку з Аною Іванович. Однозначно робота з Hugo Boss в рамках контракту зі збірною пішли Бастіану на користь.

  1. Слово сім'ї для Швайні - закон

Сім'я Швайнштайгера ніколи не перебувала за темним завісою. Це дуже складно зробити, коли твій старший брат теж грає в «Баварії» і як дві краплі води схожий на тебе. Тобіас Швайнштайгер - старший брат Бастіана - завжди мав вплив на молодшого члена сім'ї, але при цьому захищав його від виникаючих критиків. У 2015-му подейкували, що Тобіас став ініціатором переїзду брата в Манчестер. Пізніше сам Басті підтвердив, що Тобі фанат «МЮ». Після підписання контракту вони обидва поїхали випробувати газон на «Олд Траффорд» і зробити пару фотографій на тлі червоних трибун. Мрія старшого брата збулася.

  1. Швайнштайгер - особа Бундесліги

Навіть ті, хто терпіти не може «Баварію», визнають, що Швайні - той самий гравець, який гідний уявлення німецького чемпіонату в очах всього світу. «Я віддавав себе на 100%, мої серце і душа належать« Баварії », - Басті навіть не лукавить. Веселий, в міру грубий, готовий боротися до самого кінця, відмінно ладнає як з ветеранами, так і з молоддю, - все це про Швайні і про Бундеслізі. Швайнштайгер перестав бути просто гравцем, а став ім'ям прозивним для позначення всього німецького футболу і змусив всіх нефутбольних представників Німеччини звернути увагу на вид спорту з м'ячем.(с)


9 вересня 2018 9:07

Лідія Дідик http://ftbl.ru

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.09.2018, 19:25
10.09.2018, 19:25
308042 1 teamDFB
manowar-723
Статус:
Старожил (540 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть