Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Satisfaction по-іспанські

2018-09-12 12:45

⠀⠀Щось швидко забув український вболівальник збірну Хорватії, їхні гасла "Слава Україні" після перемоги над ерефією і феєричну гру Модріча і Ко на чемпіонаті світу.

⠀⠀А вчора в Лізі націй з нашими братами-хорватами трапилась прикрість. Збірна Іспанії, на відміну від клітчатих, зганьбившись в 1/8 з москалями, щосили прагнула довести своїм прихильникам випадковість того гучного провалу.

Фурію Роху очолив Луїс Енріке і провів кардинальну зміну складу. Поруч з ветеранами Де Хеа, Рамосом, Серхіо Бускетсом вже сяють нові імена збірної Гайя,Сауль, Асенсіо, Родріго, і мушу визнати, іспанці стартували в новому турнірі УЄФА дуже яскраво. Перемога на Вемблі з англійцями і вчорашне свято місцевим вболівальникам.

Я волів, щоб іспанці викликали на дуель збірну раші, але на жаль, під гарячу руку потрапили Модріч, Віда, Піварич, воротар Калініч, інші.

Іспанія - Хорватія 6:0

Голи: Сауль Ньїгес 24, Марко Асенсіо 33, Ловре Калініч 35 (авт.), Родріго 49, Серхіо Рамос 57, Іско 70

Іспанія: Давід де Хеа, Даніель Карвахаль (Сезар Аспілікуета 75), Хосе Ігнасіо Начо, Серхіо Бускетс (Родріго Ернандес 59), Сауль Ньїгес (Тьяго Алькантара 65), Родріго, Серхіо Рамос, Хосе Луїс Гайя, Марко Асенсіо, Даніель Себальос, Іско

Хорватія: Ловре Калініч, Шіме Врсалько (Марко Рог 20), Іван Перішіч, Матей Мітровіч, Іван Ракітіч, Матео Ковачіч, Лука Модріч, Марсело Брозовіч (Марко П'яца 62), Іван Сантіні (Марко Лівайя 71), Домагой Віда, Йосіп Піваріч

Луїс Енріке, тренер збірної Іспанії: "Є велика конкуренція [в команді]. Мені дуже приємно, що вони ускладнюють мене, я беру на себе цей виклик".

⠀⠀У хорватів завершили виступи за головну команду Субашич та Манджукіч, має проблеми зі здоров`ям Стрініч. Та головне, напевно, хорвати наситились перемогами і подумки взяли маленький тай-аут. Ні, вчора вони добре трималися спочатку і мали нагоди забити Ракітіч і Сантіні. Але іспанці, двічі вразивши ворота двометрового Калініча, зробили справу і довели в підсумку матч до перемоги з таким рахунком.

Тренер збірної Хорватії Златко Даліч: "У нас було дуже добре в перші 20 хвилин, у нас було три чіткі шанси, але після цього, і травми Врсалько, ми зникли з поля. Ми нічого не показали. Ми навіть не були тінью команди з попередніх років. Треба знати, що це проблема. "

Хорватія зазнала рекордної для себе поразки за всю історію. Хоча я впевнений, що футболісти і тренерський штаб оговтаються і знову будуть дарувати своїм та українським вболівальникам радість перемог. Давайте пам`ятати, хто тролив рашу патріотичним українським гаслом, хто підіймав всім нам настрій і дух. Хто, можливо, власним прикладом надихав збірну України до успіхів цієї осені.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2018, 12:45
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7445 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть