Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ми вдома… Нарешті!!!

2018-09-29 12:09 Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, не просто культове місце для вболівальників - це і є серцем ...

Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, не просто культове місце для вболівальників - це і є серцем вболівальників клубу, серце всього міста Київ.

Ніяк не можу забути, коли ще будучи студентом, вперше потрапив на цю арену. Динамо тоді перемогло донецький «Металург». Хтось ще пам'ятає таку команду?

А місто Донецьк? Сумно і від першого і від другого…

Але той вечір я не зможу забути. Вперше на великому футболі, вперше на стадіоні, в який закохуєшся з першого погляду. Після цього вечору на стадіоні був багато разів. Тут за багато років стало все рідним та знайомим: на цій трибуні був разом з друзями-студентами, ось тут охоронник нас пропустив за «спасибі», на цьому місці був зі своєю дівчиною, потім за декілька років вже з дружиною, дітьми….. і цих спогадів дуже багато.

Особисто для мене цей стадіон і є домашнім та рідним. На НСК «Оліміпійський» ми, відверто кажучи, не завжди бажані гості. А навіть якщо і «бажані» - все одно гості.

Для багатьох вболівальник Динамо незрозуміло: чому маючи такий прекрасний власний стадіон, Динамо грає на орендованому? При цьому на стадіоні «Динамо» грають то «Олімпік» (нібито Донецьк) або «Арсенал» (нібито Київ).

Відвідуваність матчів Динамо на НСК «Олімпійський» в середньому складає 10-14 тися, за виключенням матчів з Шахтарем. Для такого стадіону –це фактично порожні трибуни, але якщо взяти ту ж саму кількість і перенести на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського – отримуємо фактично повністю заповнену арену.

Тим, хто апелює нібито на стадіоні «Динамо» відсутнє накриття я відповім – на відміну від Олімпійського, трибуни значно ближче до футбольного поля, що значно зручніше для глядачів, які відповідно стають ближче до команди. Для порівняння візьміть стадіони в Англії: трибуни біля самісінького поля, мабуть засновники футболу все ж трохи розбираються в цій грі. Крім того, за зручністю сидінь стадіон «Динамо» нічим не поступається НСК «Олімпійський». Можливо відсутня велика кількість туалетів? Але тут вже вибачайте… як кажуть: хто за чим прийшов на футбол. Відносно фаст-фудів, піцерій і поп-корну – то все це можна швидко налагодити, при наявності бажання це зробити.

Вже не перший рів в планах господаря клубу Динамо Київ, і власника стадіону Ігоря Суркіса - розширити арену до 39 000 місць. На жаль поки, що це лише плани… Але ми продовжуємо надіятись, вірити і чекати.

Київський «Арсенал-Київ» у неділю, 30 вересня, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в матчі 10 туру чемпіонату України прийме «Динамо». Ось така вивіска на більшості сайтах та в ЗМІ. Але хочу сказати, що особисто мене приймати не потрібно. Я, як і більшість вболівальників Динамо, на цьому стадіоні не гості. Ми тут вдома! Бо це наш дім! Тому всі на стадіон! Всі на Динамо! Початок о 19:30

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.09.2018, 12:09
advokat_007
Автор:
(advokat_007)
Статус:
Начинающий писатель (63 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть