Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сумбур замість музики...

2018-09-30 22:26 Я до гри не сумнівався в перемозі Динамо. До гри… А під час гри йорзався в ...

Я до гри не сумнівався в перемозі Динамо.
До гри… А під час гри йорзався в кріслі, неначе сидів на мурашнику. Навіть 50 грам не допомагали заспокоїтись.

Шо це було?
Коллеги, у що ми сьогодні грали? Побачене футболом назвати не можу.

Тоді ж Шо це було?
Сумбур замість музики…
Капітан команди Сидорчук обрізається.

Буяльський боїться бити по воротам. Піварич десь відпочиває в Адріатиці.

Наші опорники раз за разом не по – дитячі провалюються. З ким? З Арсеналом. Не з лондонським, а з київським, який займає 12-те, останнє, місце в нашому чемпіонаті.
Каноніри просто перекидали нашу опорну зону й втікали від наших захисників. Дешево й просто. Як по науці в третьому класі. Тому оцінювати гру Сидорчука й Буяльського навіть бажання немає.

Наш захист сьогодні грав у пивбарі. У що? Схоже в футбол, тільки в настільний. Бурда обрізувався так, що все здавалось апокаліпсисом. Бурда, який, чесне слово, так захопив мене грою в збірній, сьогодні був лише Бурдою: повільним, вайлуватим, малорухомим.

Швидкостей немає, думок немає, гри немає, тактики немає. Простору сьогодні було стільки, що можна було співати: «Широка страна моя родная»! Арсенал не те, що не вміє ставити автобуса, він горбатого Запорожця не вміє паркувати. А ми вседно об нього спотикались.
Будь Арсенал більш майстерним – ми б горіли сьогодні не синім полум'ям, а пожежою на нафтопромислу. І сьогодні ж не грали основні гравці: Оріховський, Дубінчак.

Ми нанесли менше ударів по воротам, ніж аутсайдер. Ви коли небудь це бачили? Й скільки ще раз ми будемо це бачити?

Динамо потрібна перебудова. І як скоріше тим краще. Це вже видно всім. Якість гри нижче не тільки плінтуса, а десь в Маріанській западині.

Але спершу потрібно знати мету й цілі у нинішнього Динамо. Якщо зайняти друге місце в чемпіонаті України й грати в Лізі Європи, то нічого робити не потрібно. А мабудь це так. Пам’ятаєте , як Хацкевич нас всіх заспоїв, що якраз Ліга Європи це наш рівень. Не Ліга Чемпіонів, а Ліга Європи. Тоді ж навіщо ми так надриваємось. "Все хорошо, прекрасная маркиза".

Заміною лише тренера не обійдемось. Частину футболістів треба гнати поганою мітлою. Й не тільки за професійність, а й за чисто чоловічі якості. Швиряти в стаканчиками в суперника з лавки запасних гравців, це не тільки цинічність, безкультурність й хамство, це хуліганство.. Але коли згадаю, як відкидав м’яча Хацкевич, то розумію, що про культурний рівень наших футболістів говорити не варто.

Мені все більше й більше подобається Циганков. Але інколи стає жалко його. Віктору потрібно щойно щось вирішувати, бо нинішнє Динамо не його рівень. Він це Динамо переріс. В професійному плані таке Динамо вже нічого йому не дасть.

Можемо лаяти суддю за незарахованний гол Циганкова, але Бущана з Шабановим він вигнав з поля вірно. А як би Вам так врізали по ахіллу ззаду, як врізав Шабанов двома ногами Гриню, щоб ви, колеги, сказали? А Хацкевич заявив, що винні судді, а рахунок на табло…

Слава богу, що виграли. Й це все, за що треба подякувати динамівців.

Виникає питання: якщо ці гравці не є гравцями рівня Динамо, тоді ж чого куплених влітку бразильців не випускати на поле. Якщо вони ж вони своїм професійним рівнем не дотягують до Динамо, то навіщо викидали гроші на вітер?
Тоді геть Краснікова…
Але ж якщо вони являються розмінною монетою в суперечці Хацкевича й Краснікова, тоді де слово президента?

І останнє. В блозі «Посещаемость матчей» названо середнє число болільників, що відвідують матчі Динамо дома - майже 20 тисяч. Колеги, Ви вірите в це? Статистика, звичайно, лукава цифра, але ж настільки? Питаю, тих, хто був сьогодні на матчі: скільки вболівальників відвідали сьогодні гру?

З повагою, Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2018, 22:26
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть