Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЛЧ / Ліон - шАхтар / Невже ніхто нічого не помітив?

2018-10-03 09:07 От мені дуже цікаво - пройшли матчі групового раунду ЛЧ. Всіми нами "так любимий" шАхтар яскраво ... ЛЧ / Ліон - шАхтар / Невже ніхто нічого не помітив?

От мені дуже цікаво - пройшли матчі групового раунду ЛЧ. Всіми нами "так любимий" шАхтар яскраво зігравши на початку та всередині матчу таки не зміг втримати перевагу у два м'ячі і таки розписав нічию з Ліоном... І невже ніхто нічого не помітив?

ЛЧ / Ліон - шАхтарЛЧ / Ліон - шАхтар
Я маю на увазі навіть не те, що екс-гравець Динамо забив два м'ячі та дуже гарно вписався в модель гри клуба родом з Донецьку (є таке враження, що в ДК багато гарних гравців, котрі вміють грати в футбол, просто їм, мабуть, потрібно якось ставити гру та вміти використовувати їх сильні якості).

..

Річ, звісно, зовсім у іншому...

І от що я маю на увазі - судді, що обслуговували матч Ліги Чемпіонів, були з (уважно напрягайте свої голови) з такої славної футбольної країна як Латвія... Ну всі ми пам'ятаємо великі успіхи латвійського футболу в останні десятиліття... чи може не пам'ятаємо?

То у мене є два простих питання:

  1. Скільки італійських чи інших зарубіжних екс-арбітрів запросили латиші до себе "вчити" їх "правильно" судити футбольні ігри?

  2. Коли наші таки арбітри будуть вміти судити так (бєз адалженій собственнікам некоторих клубов), щоб їх запрошували судити матчі провідних європейських турнірів?

Чи може мене таки плющить, та я живу у повному невігластві і нічого не розумію та не знаю...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.10.2018, 09:07

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть