Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зміни мають розпочинатися зі зміни метналітету тренерів і гравців команди

2018-10-06 12:06 Вітання! Щойно прочитав інтерв'ю Сільвіо Берлусконі (колишній президент італійського Мілану), який нещодавно придбав Монцу - клуб ...

Вітання!

Щойно прочитав інтерв'ю Сільвіо Берлусконі (колишній президент італійського Мілану), який нещодавно придбав Монцу - клуб італійської серії С (їхня третя ліга):

"Ми подумали про особливий проект. Хочемо молоду команду, яка повністю складається з італійських футболістів. У наших гравців повинні бути акуратні зачіски.

Ми вже знайшли перукаря в Монці, який погодився стригти їх безкоштовно. У них не повинно бути татуювань і сережок у вухах.

Наші гравці повинні коректно поводитися на футбольному полі. Якщо порушили правила — вони вибачатимуться перед суперником і називатимуть суддю "рефері". Після гри вони тиснутимуть руки опонентам і не писатимуть незрозумілі знаки, коли їх попросять про автограф. Це буде щось нове для світового футболу."

Скажу чесно, хотілося би бачити такий підхід і в нашому Динамо. Ставку на молодих виконавців вже зроблено. Залишилося починати змінювати менталітет і підвищувати загальний культурний рівень гравців команди. Заборонити матюки як на тренуваннях, так і під час гри (це ж стосується і тренерів команди). Примусити всіх носити акуратні зачіски, ніяких сережок тощо. Якщо футболіст має тату (це його особиста справа), то воно має бути заховане, а не виставлено на показ усім оточуючим. А взагалі сучасна мода на тату просто вражає. Раніше цим виділялися мафіозники і зеки, а тепер кожна "зірка" перш за все розмальовує себе в усі кольори райдуги. Це потрібно змінювати. Футболіст перш за все має бути навчений дисципліні і культурі - як на футбольному полі, так і за його межами. Зі зміною ментальності зміниться і гра.

Хотілося би, що цей блог не виявився черговою утопією...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2018, 12:06
ivanhoe
Автор:
(ivanhoe)
Статус:
Читатель (49 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть