Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На вечерю, макарони ! Ох і смачно ж було ;)

2018-10-11 00:30 Усіх вітаю з цією нічією ! Так, саме вітаю з нічією, а не з перемогою ! ...

Усіх вітаю з цією нічією ! Так, саме вітаю з нічією, а не з перемогою ! Бо ця перемога з таким суперником дорівнює перемозі. Настрій зараз просто відмінний !

Сьогодні наша Збірна "маскувалась" перед чехами. Ну ніфіга ж собі замаскувались ;) Налякали Чехію нічією з Італією :)

Наша Збірна заслужила цю нічію.

І не треба тут пистаи, що Італія не та. Та та Італія, та сама, яка має 4 Кубка Світу у своїй колекції.

Щоб там зараз хто не казав, але ця нічія у гостях з топ-збірною - це таки невечеличке досягнення, зважаючі, як нас постійно пресували "макаронники".

Перед матчем усі у прогнозах казали, що буде нічія, і буде рахунок саме 1:1, і вони не помилились. А Збірна України могла таки навіть перемогти, якби Малина потрапив не у поперечину, а трохи нижче. Якби після забігу Петряка та ідеального паса на Циганокова, Віктор би забив. Але щось я розмріявся. У Італії було моментів набагато більше. Не будемо нахабніти, і так добре зіграли.

А гра розвивалась таким чином, що це була начеб-то не товариська гра, а офіційна. І італійці грали то майже основним складом. І тим цінніша ця нічія.

На мій суб'єктивний погляд, наші у першому таймі дуже поважали суперника. Бо по-іншому не поясниш, чому стільки моментів, ми дали створити макаронам біля наших воріт. Ми навіть десь побоювались іменнитих опонентів. А ось після перерви усе змінилось. Звісно з початком другого тайму італійці знов пресували наших, але наші вистояли, і незважаючі на дурний гол, який залетів випадково, українці знайшли сили, і швидко зрівняли, а потім могли ще забивати.

Неоднозначно можна оцінювати гру Пятова. З одного боку витягнув усе у першому таймі. А іншого боку - це дурний гол. Загалом впевненно зіграв.

Сидорчук - це... (допишіть самі). Коли вийшов Стьопа, то стало якось спокійніше.

Марлос сьогодні кілька фінтів зробив, але не вразив, хоч і був одним з кращих у першому таймі. Його обрізка могла призвести до голу у наші ворота. Коно зіграв на своєму рівні. Знов перетримував м'яч. Яремчук був непомітним, бо у нього не було підтримки, а повертатись назад і забирати м'яч, це напевно не у його стилі. Зінченко стрався. Ну а Малиновський просто Герой матчу. Тут без питань.

Ну якже мені сподобалась зв'язка Петряк-Циганков. Якщо б ще б не зламався Кравець, то у нас би вимальовувася б непоганий атакувальний трикутник - Циганков-Петряк-Кравець.

Гра загалом сподобалась. Після призначення Андрія Миколайовича Головним тренером Збірної, я дуже сильно гнав на Шеву. Але те що показує Збірна перед його керівництвом, не може не тішити. Андрій Миколайович бачить, що хоче побудувати, і йде до цієї мити. Це головне.

Нагадаю для усіх, що цього року наша Збірна ще не програвала. І хочеться, щоб цей рік так і завершився - без жодної поразки.

Наступний матч за 6 днів. Суперник буде не Італія. Але Чехія також не простий суперник.

Тепер головне відновитись. У вівторок зможе вийти Ярмола, що є великим плюсом для нашої Збірної.

І щось треба робити Шевченку з форвардами. Кравець отримав травму. Яремчук ніяк не може забити. Хоч Зозулю викликай. Аби тільки не тунця.

Ще раз усіх вітаю з цим результатом ! Не кожного ж дня вивозимо нічію з лігва топ-Збірної. Нехай хоч це і був товарняк.

А коментатору просто ганьба. Передивившись 5 разів повтор, він продовжув ствреджувати, що Коно пробивав штрафний, хоча то був Малина.

І якже класно та з душею співали італійці Гімн. Фантастика !

Але нічого, сподіваюсь, що у Харкові ми заспіваємо Гімн України не гірше, ніж учора італійці.

Усі беремо курс на Харків !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.10.2018, 00:30
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть