Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гравці і тренер

2018-10-14 19:56 На виправдання тренерськоі роботи я часто згадую слова з інтервью класного коуча Кучеревського, що можна скласти ...

На виправдання тренерськоі роботи я часто згадую слова з інтервью класного коуча Кучеревського, що можна скласти відмінний план на гру, але коли навіть один гравець \ тут він назвав конкретне призвище свого гравця-теперішнього тренера \ починає показувати свою " колгоспну техніку ", то всі задуми йдуть нанівець.

На жаль, ряд наших гравців чудово оволоділи нею. Разом с тим, історія Динамо свідчить, що навіть зіркові склади з легендами провалювали сезони. У 63р після уходу Соловьова вирішили грати однією лівою і визначати своє місце на полі, а молоді тренери теж начудили-спочатку виперли деяких ветеранів, а потім повернули іх у команду, почали тасувати склад і все закінчилося фіаско. Потім до тренерства приходили ще люди, а команда втратила гру та майстерність і болільники разом з командою після шикарних 61 і 62рр знову опинилися у розбитого корита. Після цього навіть тренеру від бога Маслову потрібно було більше року для виводу команди з кризи. А згадайте, як наші аси вирішили відпочити при Морозові, що потім ВВ потрібен був тривалий час для постановки гри. А про наше нехлюйство у відношення до гри у 1 ЧЮ 92р, мені просто сьогодні соромно слухати чи читати виправдальні патякання тодішніх асів про іх гру зТаврією і не тільки з нею. Я все ж маю надію , що тренери достукаються до гравців з своіми ідеями, тільки б це були ідеі сучасного футболу, а не пристосування до обставин. Гравці все розуміють. P.S. Пане Шацьких \ знаю Вам передадуть \, Ви, як класний нападаючий, згадайте, що тренери ставили Вас грати у різні роки у парі з Ребровим, Клебером, Бангурою плюс півзахист. Крім того, Вашу взаємодію ретельно шліфували. Тепер до Вас питання-скільки Ви б назабивали бігаючи одиноким лосем по полю в надіі, що хтось Вам допоможе, добігши через півгодини за Вами від своєі штрафноі. З надією на краще Всіх з святом.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.10.2018, 19:56
14.10.2018, 19:56
310229 0
auto-storik
Автор:
Статус:
Наставник (1616 комментариев)
Подписчиков:
17
Медали:
Выбор редакции × 37
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть