Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про чергову схему на прикладі "Львівводоканалу"!

2018-10-24 13:03 Так от, мова піде про так звану "перевірку" лічильників і про те, як вона повинна проводитись ...

Так от, мова піде про так звану "перевірку" лічильників і про те, як вона повинна проводитись і як її проводять та за чий рахунок!

Спочатку напишу про те, як вона повинна проводитись та ким, а саме - дуже просто. Повинен прийти контролер, оглянути лічильник на наявність або відсутність зовнішніх пошкоджень(порушень), потім повинен мінімально відкрити кран і подивитись чи працює лічильник, от вам і вся перевірка!

!! А головне те, що проводитись вона повинна виключно за рахунок "Львівводоканалу", а не за Наш з Вами!!!!! А тепер про те, що придумали та творять ці чиновники - паразити та дармоїди, тобто, про їхню незаконну схему! Вони просто вирішили перекласти свою роботу та обов'язки на Нас з Вами - на народ України, заставляють Нас самим знімати, а потім і встановлювати ці лічильники та нести їх до них на "перевірку", а потім ще й платити їм за це ..., питається, а за що ми ще повинні платити????? Крім цього питання, виникають ще й інші запитання:
  1. Їм дійсно потрібна ця перевірка чи вони просто хочуть в черговий раз незаконно збагатитись? Те, що перевіряти потрібно, не виникає сумніву, тому вони самі повинні прийти до споживача та перевірити, звісно за рахунок водоканалу!!!!!

2.Хто компенсує нам за витрачений час, зусилля та нерви?

3.Чия це робота і хто за це отримує заробітну плату, ми чи вони?

4.Чому ми - народ України, постійно про це мовчимо, йдучи у них на поводу і оплачуємо всі їхні забаганки та їхнє розкішне життя?

  1. Скільки ми, будемо ще терпіти це беззаконня та знущання над нами, виконуючи за них їхню роботу, ще й платимо їм за це? Може вже досить чи можливо Вас влаштовує це беззаконня та свавілля?????

                                       Дякую усім за увагу та розуміння!
    

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2018, 13:03
24.10.2018, 13:03
310828 2 saxaryn, auto-molfar3
andrj-vudvud
Автор:
(andrj-vudvud)
Статус:
Опытный писатель (259 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть