Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякуємо, Динамо!

2018-11-03 21:31 Програти таку гру, в яку сьогодні грало Динамо, треба зуміти. Ми зуміли. Прикро, навіть дуже прикро. ...

Програти таку гру, в яку сьогодні грало Динамо, треба зуміти. Ми зуміли. Прикро, навіть дуже прикро. Сьогодні вперше в цьому сезоні мені сподобалась гра Динамо, яке нарешті грало в футбол, а не мучилось. За сьогоднішню поразку не соромно. Ми програли більш сильній команді.

Мені здається, що сьогодні просто відмінну гру видав Шапаренко.

Він був кращим на полі. Чесно кажучи, я не особливо вірив у обдарованість цього гравця, але сьогодні він змусив мене засумніватися в моїй негативній думці. Хай Микола й не талант, але те, що він вміє грати в футбол у нього не відняти. Не змушуйте тільки його опускатися до своїх воріт і Ви отримаєте чудового гравця.

Не менш чудову гру видав сьогодні і Миколенко. Хлопцеві тільки 19 років, а прогрес наскільки очевидний, що я не здивуюся, якщо його викличе на листопадові гри збірної Шевченко. І я б продовжував випускати його грати на цьому місці замість Кадара.

А як же сьогодні дивовижно грав наш лівий фланг. Сідклей на пару з Піварічем неодноразово возили й рвали захист Шахтаря. А ось атаки правим флангом, як мені здалось, були в цьому матчі малоефективні і тільки тому, що, як мені здалося, Хацкевич сьогодні розміняв Циганкова на Ісмаїлі. Циганков грав в і за себе, і за того хлопця, але вже десь на 70-ій хвилині він втомився і, якщо кого треба було міняти, то, на мою думку, його.

Середину поля Шахтар, як мені здається, сьогодні безсумнівно програв. Буяльський в центрі разом з Шепелєвим були просто чудові.

Гра складалася, насолода від гри викликала і захват, і захоплення. Та програли ...

Чому? Я виділю три причини.

Перше. На мою абсолютно аматорську думку повністю сьогодні провалив гру Вербич. Але швидше за все це не його вина, а його біда. Ну не форвард він, зовсім не форвард. Він явний вінгер. Йому необхідний простір, такий як наший український степ, і саме тоді, він немов тачанки Махно, може наносити вбивчий удар. А нині, граючи форвардом, в щільно насиченому штрафному майданчику він відчуває себе як моряк в шахті. В таких іграх не можна упускати такі вбичі моменти, які сьогодні упустив Вербич. Епізоди то були чудовими. Але ось ця невідповідність можливостей гравця вимогам тренера і викликала таку невиразну гру Вербича. Якщо ми і далі будемо змушувати його грати форвардом, то ми його втратимо.
Якраз ця невідповідність, на мою думку, й викликала його зрив на 93-їй хвилині, коли він після видалення Кендзьори поліз провокувати Степаненко, через що підсадив на нервову кінцівку матчу всю команду, що, врешті-нарешті, й призвело до голу Коваленко.

Друге. Суддя Романов. Він, мені здається, не впорався з грою. Я ніколи не пишу про суддів, але сьогодні змушений. Два питання: чому суддя пошкодував і НЕ ДАВ другу жовту карту Мораєсу, коли той грубо і підло наступив ззаду на ахіл Буяльського, і чому він ДАВ другу жовту Кендзьорі, коли він неочевидно зіграв рукою. Саме така непослідовність плюс нерви Вербича та привели до нервового зриву команди ... А результат Ви, колеги, знаєте ...
Я не буду говорити, що суддя комусь підігравав, що він був необ'єктивний, але його суддівство не прикрасило цей матч.

І третє. Хацкевич. Сьогодні Хацкевич дав можливість грати і мабуть сам злякався такої прудкості від своїх підопічних. Кілька питань до нашого тренера.

По - перше. Чому він бачачи, що вийшов Тайсон, нічого не зробив для його нейтралізації? Нічого. І Тайсон, треба віддати йому належне, переломив гру. Не в нашу користь, звичайно.

По – друге. Як я вже писав, Буяльський сьогодні грав просто відмінно. Його дії в опорній зоні були бездоганні. Гра йому давалася. Та навіщо ж тоді було необхідно міняти його на Гармаша за 6 хвилин до кінця матчу, який за цей час встиг отримати і жовту картку, і своїми нервовими зривами внести сум'яття й хаос в кінцівку матчу. Він абсолютно не вписався в гру. А вихід Морозюка взагалі вніс дезорганізацію в гру і якраз після його недбало вибтитого м'яча нам прийшов другий гол. Ця парочка грає в зовсім іншу гру, ніж їх молоді колеги. Порівняйте заміни Фонсеки (Тайсон, Ковалено, Матвієнко) й заміни Хацкевича (Гармаш, Морозюк, Че Че) й подумайте: хто кому врач.

В цьому матчі команда грала не в гру Хацкевича і він вирішив в кінці матчу змусити грати її в свою гру. Що вийшло - бачили самі.

Так, Динамо сьогодні програло. Але я, думаю як і Ви, сьогодні насолоджувався грою. Виявляється у нас гравці вміють грати, виявляється вони мають пристойну швидкість, виявляється здатні думати на полі. Ех, якби їм ще й наставника до пари ...

Дякуємо, Динамо!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.11.2018, 21:31
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть