Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Аналіз гри: гравці, тренер, судді, суперники і вірш.

2018-11-04 18:29 Привіт. Не дивлячись на поразки, мені цікаво спостерігати за командою. Не пам»ятаю такої кількості своїх вихованців ...

Привіт. Не дивлячись на поразки, мені цікаво спостерігати за командою. Не пам»ятаю такої кількості своїх вихованців у стартовому складі у грі з серйозними суперниками. І тому, не зважаючи на поразку, настрій у мене хороший і я вирішив написати свій блог, чого давно не робив.

Просто проведу свій короткий аналіз побаченого «по всіх і вся», як то кажуть.

1.КОМАНДА:

БОЙКО – претензій немає, обрізок, виносів в аут звичних не було.

КЕНЗЬОРА – прогрес видно, у відборах зіграв надійно. У тому, що залишив команду у меншості проблеми не бачу. Грати залишалось зовсім нічого.

БУРДА –радує він мене, став лідером оборони,викликаний у збірну. Раніше з Чумаком деб»ютував, а потім обоє зникли. Думав - назавжди. Але з другої спроби увірвався так, що від»їзду Хачеріді ніхто не побачив.

МИКОЛЕНКО – (шукаю дерево щоб постукати…воно, правда, в Турції дограє) універсалізм я признаю, але щоб отак відразу…Головне щоб йому було комфортно на своїх позиціях. Я думаю що на гру зі Словаччиною він награв.

ПІВАРИЧ – після матчів з Аяксом хорват якось поник. Хоча не можна стверджувати що він не віддається грі. Статистика показала, що перед штрафною суперника він грав досить не погано. Скажімо так : свою не надто надійну гру у захисті він старається нівелювати грою попереду.

БУЯЛЬСЬКИЙ – цей матч показав, що Віталій цінний гравець. Можливо не завжди стабільний. Мені здається, що саме зараз він знаходиться на межі : або перетворитися на ще одного «Гармаша-Сидорчука», або підхватити темп молодих динамівців. По цій грі – претензій немає. Статистика тому підтвердження.

ШЕПЕЛЄВ – хороший матч. Зробив багато чорнової роботи. Не дивлячись на те, що не дуже любить грати у опорні зоні, повинен розуміти, що це просто необхідно зв»язувати оборону і атаку. Це має відчувати і тренер і давати йому грати у де-яких матчах ближче до переду. Бо якщо тільки опорна зона буде його у цій команді, то «згорить» за рік як Рибалка.

ШАПАРЕНКО – (я його називаю -«SHARP» - у 80-90ті роки ця назва японської фірми була синонімом якості.) теж провів хороший матч. Хотілося, щоб він став своїм «вільним художником» і робив побільше передач у штрафну, чого не було у цьому матчі. Можна окремо приємно виділити гру у відборах, у боротьбі. Мужній , Миколо, і не стрижися.

ЦИГАНКОВ – це лише перша-друга поразка Циганкова у матчах ЧУ , у яких він виводив зі старту свою команду у якості капітана у двох сезонах. ( Можете подивитись статистику : капітан Циганков проти Решти капітанів). Якщо створюємо молоду команду – очолювати має її молодий лідер , а не «за заслуги». Нема поки що засуг. Останнім таким, вартим пов»язки був Шовковський. По грі у капітана не все виходило: десь – перекрили, десь сам «заводився». Грав без індивідуальних всплесків, більше на команду.

СІДІКЛЕЙ – розкажіть йому, що таке адаптація. Так, ще не все виходить, але він мені більше подобається ніж Дерліз Гонзалес, який через кілька років у команді яким прийшов, таким і пішов.

ВЕРБІЧ - яскравий приклад того що форвард – це окрема стихія як і воротар. Це на флангах можлива ротація, у лінії Захисту. А форвардом треба народитися. Не хватило тієї «чуйки» на передачу Сідіклея, та у прийняті підготовчої корекції м»яча для швидкого, точного удару у ще двох моментах як у першому і, особливо, у другому таймах Можливо цікавіше виглядало розташування лівим захисником – Сідіклей, лівим півзахисником – Вербіч, напад – Супряга чи Русин.

ЗАМІНИ

ЧЕ-ЧЕ – загальної картини не зіпсував. Правда, нічим і не запам»ятався за такий короткий час окрім неточного удару.

ГАРМАШ – як на мене, хороший гравець, але не стабільний. Матч з Ренном показав , що при високих швидкостях його вистачає на 55 хвилин. Для ротації гравець потрібний. Дякую йому за те, що чесно, після матчу з Аяксом, сказав , що не знає як краще грати. І це дійсно правда. Це гравець , який все своє футбольне життя бореться, носиться, лупить по ногам, його луплять, гравець який не любить програвати у матчі, у штрафній, своїй , чужі, на маленькому клаптику поля не любить він програвати. Звідси – емоції. Він просто –ГАРМАШ ! Є такі гравці, які так грають , бо вони просто – Гатузо, просто Лужний, просто Інзагі, просто Мілевський…

МОРОЗЮК – моя думка , що він, прийшовши ще раз у команду, став жертвою поняття - «людина ротації» До команди прийшов лідер, капітан команди МеталургД, атакуючий півзахисник. Поставили основним правим захисником. Перша гра – фактично три асисти з флангу, друга – одна обрізка - і тепер , вже кілька років, при перші невдалі дії працює карма. Люди, так неможна. АУ, селекція! Два роки у нас не було правого захисника, поки не заграв Кензьора. Людину використовують як виходить: то правий, то лівий захисник то «хав». Карма працює далі. Хоча у футболіста є уміння , яких немає у багатьох гравців команди. Це і вміння вирізати подачу, пробити штрафний.У перші сезони у нього, як у правого захисника було багато гольових передач, голів. Порівняйте статистику Дерліза Гонзалеса за всі сезони. Але нам чомусь більше запам»яталась дружина Миколи і кети. Людина десь не насвому місці. І вже пізно щось міняти. Я його не захищаю від усього. За його винос неробочою лівою ногою в учорашньому матчі я готовий відправити зимою на підсилення у Арсенал …київський. Але не тому, що він Микола Морозюк, а тому що вже прийшла пора. Є молодь – нехай грає.

ТРЕНЕР

ХАЦКЕВИЧ – основний меседж тренера – терпіння. Якщо буде награватися і прогресувати молодь , я готовий. Але може вийти як у Газзаєва. Хоча багато хто дотепер дякує йому за одного Ярмоленка, то Хацкевича, пізніше, взагалі вони повинні будуть на руках носити. Прийде час – буде толковий закордонний тренер. Якщо питання грошей – то можна Мороза спробувати.

Суддя – Взагалі, по матчу претензій немає, окрім одного. Мене дратує не те що гравці суперника почали підказувати, це в порядку речей, а те що суддя змінив рішення не бачивши моменту. Якщо не спихнуть на підказку бокового, то ця помилка варта того, щоб ще одного суддю відправили «по етапу». Але не ті сьогодні виграли.

СУПЕРНИК

КОМАНДА – нічим не здивувала. Вихід Тайсона добавив не так швидкості як мізків у діях гірників.Я давно казав, якщо забрати Металіст Маркевича, то вийшла б проста команда, у якій нема довіри своїм вихованцям і ми би чули плач про суддів і про те що додому не пускають.

ТРЕНЕР- сьогодні повезло, далі буде гірше. Наша молодь відчула вашу кров.

МОРАЄС:

Ш.ахтёром стал один большой балбес

Л.юбви он признавался, правда, ромбу

Ю.ани , доллары ему в чулки пихали бесы.

Х.отелось грязной славы ? Там и место…

А. я из сердца удалил его как тромба

Все, нарешті написав …що хотів.


Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.11.2018, 18:29
SuperCup1975
Автор:
(SuperCup1975)
Статус:
Наставник (3748 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть