Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Схоже, перегляд гри з трибун пішов на користь тренерському штабу.

2018-11-09 10:57 Мої вітання шановне панство, поціновувачі футболу та Динамо! Схоже, що перегляд матчу з висоти глядацької трибуни ...

Мої вітання шановне панство, поціновувачі футболу та Динамо! Схоже, що перегляд матчу з висоти глядацької трибуни пішов Хацкевичу на користь і він таки прибрав зі стартового складу Гармаша та Сидорчука. (доречі з виходом останнього в кінці матчу гра команди суттєво послабилася і Динамо пропустило). Хоча, гра була класною - я всеодно продовжую вважати, що Хачкевич тренер низького рівня.

Хочу в цьому помилятися. Вчора він та команда заслужили на вдячність вболівальників. Вітаю команду з перемогою! Вітаю молодь з суперовою грою. ДУЖЕ сподобався Миколенко. Нагадав своєю непоступливістю та швидкістю Олега Романовича. Здається Пиварич міцно засів на лавці, а ми з вами спостерігаємо за становленням лівофлангового системо-утворюючого гравця. (Тьху-тьху-тьху, щоб не зглазити). Оркемих лесних відгуків заслужив в цьому матчі Шапаренко. На відміну від попередніх його матчів дуже багато рухався, відкривався, проводив дуже багато корисної роботи без м'яча та повертався у захист. Хлопець росте. Видно, що довіра тренера йому пішла на користь. Ну і його ГОЛ. Насправді шедевр. Маленький, пруткий знову ж таки - не поступився у штовханині. І на завершення виконав класний обвідний удар. В цьому голі було все, швидкість, нахабство, майстерність. МОЛОДЕЦЬ!

Загалом, хочу відзначити, що непоступливість у персональних сутичках стала для мене сюрпризом у цій грі. Якщо раніше від найменшого торкання динамівці здебільшого падали і вимагали штрафного, у звітному матчі - все було навпаки. Сідклея збивають, так, що він мало не сальто мортале робить, встає і біжить в продовження атаки. Штовхалися та махали руками французи багато. І був би якийсь іспанський рефері - жовтих нароздавав би мало не кожному гравцю Ренна. Але повторно відзначу динамівців, які не поступалися і не велися на провокації.

Загалом, нарешті, матч приніс задоволення від гри. Особливо у другому таймі. З чим вітаю усіх вболівальників та глядачів, а гравцям та тренеру виказую велику подяку. Будуть грати в подібному ключі - глядач повернеться на стадіон.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.11.2018, 10:57
omanyd
Автор:
(omanyd)
Статус:
Старожил (620 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть