Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без знаку оклику, але ж...

2018-11-28 11:45 Довго думав, публікувати це, чи ні. Гадаю, що адекватні болільники Динамо мене зрозуміють. Без знаку оклику ...

Довго думав, публікувати це, чи ні. Гадаю, що адекватні болільники Динамо мене зрозуміють.

Без знаку оклику і, можливо порушуючи табу, скажу що вчорашня як гра, так і перемога гірників мене порадувала, як гадаю і всіх нормальних адекватних болільників Динамо. Я ледве не звалився з крісла,коли Тайсон забив третій гол.

Так ми всі знаємо, що Фонсека не тренер, а «тренеришко» що він бліда тінь Мірчи, шо Нагельсманн – зірка, що сходить, тренерського цеху Європи, але ж вчора Фонсека переграв цю зірку, виставиши на гру три центральних захисника (мабуть, піддивився в Шеви). І поки Нагельсманн вирішував, що робити з таким Шахтарем (пам’ятаєте як він судорожно з помічником переставляв фішки на магнітній дошці), гірники забили два гола. Красивих, дуже красивих.

Хоч Нагельсманн й швидко вирішив проблему, але Шахтар уже танцював гопака на полі. І бив не тільки по ногам німців («то німці, нащо ж їх жаліть»), але й по воротам. Дві штанги про щось кажуть.

Німці забили не менш красиві голи, перекидаючи двічі Пятова. Били в поперечку. Чомусь зі вбивчих позицій били мимо. Та більшого не досягли. Не змогли. І слава богу. Так, безперечно, гірникам допомогло вилучення німецького гравця, бо здавалось що Шахтар ось – ось отримує новий мішок голів. Не вийшло. Вистояли.

Безумство хоробрих спрацювало вчора на стороні самої неукраїнської української команди. Гірники, пам’ятаючи,що їм потрібна тільки перемога («не на щиті, а зі щитом»), йшли вперед , не озираючись назад. Авантюра – так. Безуство – так. Але дві штанги й забитий на 92 хвилині гол виправдовують все. І дяка їм за це. Дяка він мене, болільника Динамо, який ніколи не буде вболіти за Шахтар. Звичайно я не забуду дев'ять голів від МанСіті. Звичайно, я не забуду провал в Ліоні. Але за вчора - дякую...

Найкращими були Тайсон, Ісмаілі та так ненависний нам Мораєс. Але ж, колеги, як же зіграв Данченко. Під стать їм. Проваливши гру зі Львовом, він вчора був одним з фундаторів перемоги.

Чому пишу це? Я бажаю, щоб і моє любиме Динамо так грало. Зі страстю, з гордо піднятою головою, з бажанням грати, а не битись. Я бажаю, щоб Динамо не тільки перемагало як Шахтар, а й грало так як вчора Шахтар, бо якраз через таку гру ми любимо футбол. Бо це був футбол.

Перемоги Динамо завтра!

P.S. А хто буде тренувати Карпати? Смалійчук же говорив, що Мораїш надовго...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2018, 11:45
Skyf
Статус:
Эксперт (9887 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть