Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Калитвинцев викликав до збірної 24 гравці

2010-08-25 20:32 Керівництво першої збірної України на чолі з Юрієм Калитвинцевим оприлюднило список гравців, викликаних на контрольні матчі ...

Керівництво першої збірної України на чолі з Юрієм Калитвинцевим оприлюднило список гравців, викликаних на контрольні матчі з Польщею та Чилі, що відбудуться відповідно 4 вересня у Лодзі та 7 вересня в Києві.

Перед тим, як перейти до переліку футболістів, зазначимо, що суттєво оновився сам тренерський штаб національної команди. На найближчий період вакансії, що з’явилися, заповнять Геннадій Литовченко, Сергій Ребров і наставник воротарів Сергій Краковський.

На вересневий збір викликані 24 гравці. Для двох із них − Дениса Кожанова з «Карпат» та Дениса Кулакова з «Ворскли» − це запрошення перше в кар’єрі, а львів’янин узагалі абсолютний дебютант збірних команд. Уперше нинішній тренерський штаб звернув увагу й на ще одного гравця полтавського клубу − Олега Краснопьорова, котрий одного разу вже одягав футболку головної команди, в листопаді 2008 року взявши участь у товариському матчі з Норвегією. Варто відзначити й повернення до національної команди Віталія Мандзюка з «Дніпра» та київського динамівця Євгена Хачеріді, котрі пропустили попередні збори через травми.

У перших осінніх спарингах тренери «синьо-жовтих» не розраховуватимуть на Євгена Коноплянку, Ярослава Ракицького та інших гравців, які захищали кольори національної команди паралельно з виступами в «молодіжці». Адже команда Павла Яковенка наразі готуватиметься до вирішальних матчів відбірного циклу Євро-2011 − проти Франції (3 вересня) і Словенії (7 вересня).

Збір національної команди розпочнеться в понеділок, 30 серпня, на учбово-тренувальній базі в Кончі-Заспі. Гравці «Дніпра» і «Карпат», котрі цього дня будуть задіяні в матчах національного чемпіонату, приєднаються до збірної 31-го. На цей же день заплановано прес-конференцію Юрія Калитвинцева (початок − о 16.00), спілкування футболістів із мас-медіа (з 17.45 до 18.00) та відкрите тренування команди (початок − о 18.00). Третього вересня збірна України вилетить до Польщі, де того ж дня о 17.00 розпочне тренування на стадіоні «Відзев» у місті Лодзь. За півгодини до початку заняття наставник нашої команди спілкуватиметься з представниками ЗМІ в конференц-залі арени.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар» Донецьк), Андрій Дикань («Терек» Грозний, Росія).

Захисники: Василь Кобін, Дмитро Чигринський (обидва − «Шахтар»), Віталій Мандзюк, Євген Чеберячко (обидва − «Дніпро» Дніпропетровськ), Тарас Михалик, Євген Хачеріді (обидва − «Динамо» Київ), Володимир Польовий («Металург» Запоріжжя), Олександр Романчук («Металіст» Харків), Артем Федецький («Карпати» Львів).

Півзахисники: Олег Гусєв («Динамо»), Денис Кожанов, Ігор Худоб’як (обидва − «Карпати»), Олег Краснопьоров, Денис Кулаков (обидва − «Ворскла» Полтава), Олександр Алієв («Локомотив» Москва, Росія), Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина), Олександр Яковенко («Андерлехт» Брюссель, Бельгія).

Нападники: Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва − «Динамо»), Євген Селезньов («Дніпро»), Андрій Воронін («Динамо» Москва, Росія).

Джерело: http://www.ffu.org.ua/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.08.2010, 20:32
25.08.2010, 20:32
38101 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть