Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Укравтодор: VIP-дороги ремонтують на вимогу УЄФА

2010-08-28 13:20 На початку серпня заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко звернувся до керівництва «Укравтодору» з вимогою ...

На початку серпня заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко звернувся до керівництва «Укравтодору» з вимогою роз’яснити, на підставі яких рішень та за які кошти здійснюється ремонт «VIP-доріг», зокрема, дороги від Києва у напрямку Конча-Заспи, де знаходиться багато будинків високопосадовців, та будівництво і заміна дорожнього покриття із залученням великої кількості техніки та працівників по маршруту від центра Києва до резиденції Межигір’я, де, як відомо, проживає Президент.

Про це 2012ua.net повідомили у прес-службі Миколи Томенка.

В свою чергу Державна служба автомобільних доріг України повідомила, що багаторічна проблема транспортного сполучення на підходах до столиці потребує невідкладного розв'язання напередодні проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. В листі зазначається, що відповідні застереження з цього питання були висловлені в процесі підготовки України до Євро-2012 міжнародними установами і, зокрема, УЄФА.

В листі також повідомляється, що до 2012 Укравтодор року повинен завершити розпочаті ремонтно-будівельні роботи за маршрутами Євро-2012 на підходах до м.Києва по автодорогах Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Ковель - Ягодин, Київ - Харків - Довжанський, покращити технічний стан дороги Київ -Чернігів - Нові Яриловичі, а також інших, які потребують невідкладного ремонту. А на дорозі Київ - Обухів та Київ -Вишгород - Десна через постійні недоремонти значно погіршилась аварійно-небезпечна ситуація, яку потрібно ліквідувати до початку Євро-2012.

Окрім того, «Укравтодор» повідомив, що по автодорозі Київ – Обухів, окрім ремонту проїзної частини з її уширенням на початку траси для забезпечення пропускної здатності дороги, передбачається відремонтувати існуючі автобусні зупинки з автопавільйонами, встановити транспортну огорожу протяжністю 11,5 км, виконати роботи з розмітки пішохідних переходів у кількості 26 одиниць, влаштувати пішохідні доріжки протяжністю 2,5 км, а також виконати інші роботи, пов'язані з приведенням до належного стану технічних засобів її облаштування. А по автодорозі Київ - Вишгород - Десна на під'їзді до м.Києва також передбачається відремонтувати покриття дороги, влаштувати освітлення на аварійно-небезпечних ділянках протяжністю 8,3 км, покращити стан зупинок громадського автотранспорту у кількості 4 одиниці, влаштувати пішохідні доріжки довжиною 1,5 км та реалізувати інші заходи, пов'язані з безпекою руху.

Джерело: http://2012ua.net

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2010, 13:20
28.08.2010, 13:20
38335 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть