Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

The Guardian: Україна не встигне підготувати дороги до Євро-2012

2010-09-02 18:22 Їздити з комфортом можна буде не скрізь. Урізані з підготовки до Чемпіонату Європи 2 мільярди доларів ...

Їздити з комфортом можна буде не скрізь. Урізані з підготовки до Чемпіонату Європи 2 мільярди доларів якраз мали б піти на автомагістралі в Україні. Тепер уряд не встигне навести повний лад з інфраструктурою – повідомляє Джеймі Джексон у британській The Guardian.

Україна оголосила скорочення урядового бюджету на проведення Чемпіонату Європи з футболу більш ніж на п’яту частину: на 2 мільярди доларів від початкових 9 мільярдів. Це зачепить будівництво автострад та іншої важливої інфраструктури, тобто задоволення футбольних фанів може бути дещо зіпсоване.

Але віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков заперечує, ніби урізані від інвестицій 22% означають, що фанам – за його оцінками, в Україні під час чемпіонату побувають 750 тисяч – буде важко пересуватися між чотирма містами, де відбуватимуться матчі.

Колесніков сказав сайтові китайської газети People’s Daily: «Ми відстаємо від графіка. Планували багато витратити на зведення в країні автомагістралей, але тепер змушені зосередитися лише на найбільш стратегічних дорогах між аеропортами, стадіонами, готелями, сполученнях із державним кордоном, а також між містами-організаторами й до містечок, де селитимемо учасників. Думаю, ми витратимо не більш як 7 мільярдів доларів».

Також Колесніков, схоже, дав зрозуміти, що у спільному з Польщею проведенні головних міжнаціональних змагань УЄФА країна може втратити гроші. Ось його слова: «Нелегко сказати, скільки країна заробить. Ясно те, що ми матимемо сучасні стадіони, аеропорти й нову інфраструктуру. Це і є справжній скарб».

Половина загального бюджету (розрахунки уряду – 18 мільярдів доларів) має надійти з приватних інвестицій.

Джерело: http://inozmi.glavred.info

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2010, 18:22
02.09.2010, 18:22
38699 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть