Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тренер поляків може бути звільнений після гри проти українців

2010-09-04 13:00 Сьогодні, 4 вересня, в Лодзі в спарингу з Польщею відбудеться дебют в. о. головного тренера збірної ...

Сьогодні, 4 вересня, в Лодзі в спарингу з Польщею відбудеться дебют в. о. головного тренера збірної України Юрія Калитвинцева (ТВ - "Інтер", 18.00). Першу гру після відставки Мирона Маркевича команда проведе без травмованих Мілевського та Чигринського, а також відданих "молодіжці" Коноплянки, Гармаша, Ярмоленка, Зозулі та Ракицького. Вони не дізнаються, як це - бути "підсудними" Равшана Ірматова.

Якщо для Калитвинцева це перший матч біля керма збірної, то для його польського колеги Францішека Смуди, який раніше програв Іспанії (0:6) і Камеруну (0:3), він ризикує стати останнім.

"Якщо Смуда розгромно програє ще й Україні, а команда знову покаже бліду гру, його перебування на посаді опиниться під питанням, - сказав спортивний оглядач польської газети "Супер Експрес" Анджей Костиря. - Тоді почнеться дискусія, а чи не запросити іноземця. З точки зору організації, Польща краще готова до Євро-12. Але збірна у вас сильніша. Мій прогноз: Україна переможе в один м'яч".

"У вас збірна до Євро почала будуватися раніше, ще у відборі на ЧС, тому ви на крок попереду, - сказав переможець Кубка УЄФА польський захисник "Севастополя" Маріуш Левандовський, якого на матч з Україною не викликали. - Сподіваюся, нам вдасться вас наздогнати. Чи розповідав я про форвардів польської команди своєму другові П'ятову? Ні, Андрій не питав. Але лідери збірної ті ж самі - Блащиковський, Жевляков, воротар Боруц".

Додамо, що збірна Польщі вже 388 хвилин не може забити гол супернику.

Нічиї 0:0 з командами Фінляндії і Сербії, поразка 0:6 від чемпіонів світу іспанців і, нарешті, домашня поразку від Камеруну - 0:3 ось так безславно грав в останніх матчах суперник збірної України команда Польщі.

Головний тренер збірної Польщі Франчишек Смуда, незважаючи на масову критику журналістів та вболівальників, говорить, що він лише будує команду до чемпіонату Європи-2012, а результати самі прийдуть.

"Мої футболісти показують зараз кращу функціональну готовність до матчу з Україною, ніж кілька тижнів тому проти Камеруну. А це означає, що наші гравці зараз добре готові до матчу. Нам дуже потрібна перемога в матчі з Україною "- констатує Смуда.
Джерело: http://gazeta.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.09.2010, 13:00
04.09.2010, 13:00
38817 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть