Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Росія вдома програє головним конкурентам за путівку на Євро-2012

2010-09-07 20:26 У вівторок, 7 вересня, у Москві відбувся матч між збірними Росії та Словаччини в рамках другого ...

У вівторок, 7 вересня, у Москві відбувся матч між збірними Росії та Словаччини в рамках другого туру відбіркового турніру Євро-2012. Росіяни поступилися з рахунком 0:1.

У стартовому складі росіян в порівнянні з переможним матчем проти Андорри сталося дві зміни - замість Бистрова і Білялетдінова на поле вийшли Жирков і Дзагоєв.

Перші хвилини матчу ініціативою володіли підопічні Діка Адвоката, тоді як словаки перший удар у бік воріт збірної Росії нанесли на восьмій хвилині - Стох виконав штрафний, і м'яч пролетів над поперечиною.

А ось удар Стоха на 27-й хвилині завершився голом. Акінфєєв під пресингом Голошко невдало вибив м'яч, він пролетів повз Василя Березуцького і потрапив до Стоха, який спокійно зробив кілька кроків до воріт, після чого пробив у правий кут.

Варто відзначити, що за декілька хвилин до цього хороша можливість для взяття воріт була у Дзагоєва. Півзахисник ЦСКА отримав м'яч в штрафній, просунувся трохи вперед і пробив у правий нижній кут, проте Муха виручив команду.

Найнебезпечніший момент у першому таймі збірна Росії провела на 44-й хвилині - Погребняк, отримавши передачу від Зирянова, пробив по воротах зі штрафного - м'яч потривожив сітку із зовнішнього боку.

Відмінний момент для взяття воріт був у Аршавіна на початку другого тайму - футболіст лондонського "Арсеналу" отримав м'яч на лінії воротарського, розвернувся і пробив по воротах у правий кут, у той час як Муха стрибнув в інший бік,але не влучив у створ.

Група B. 2-й тур

Росія - Словаччина - 0:1

Росія: Акінфєєв, Анюков, В. Березуцький, Ігнашевич (Білялетдінов, 81), Жирков, Семшов (Бистров, 61), Широков, Зирянов, Дзагоєв, Аршавін, Погребняк (Павлюченко, 71)

Словаччина: Муха, Забавник, Шкртел, Кархан (Сапар, 73), Штрба, Губочан, Салата, Хамшік, Стох (Печалька, 90 +1), Голошко, Куцький (Йендрішек, 58)

Попередження: Жирков - Куцький

Гол: Стох, 27 (0:1).
Джерело: http://championat.ru

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2010, 20:26
07.09.2010, 20:26
39039 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть