Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Екс-футболіст "Динамо" засуджений умовно за розбещення дівчат

2010-10-30 14:46 Відомий у минулому півзахисник київського "Динамо" Іван Яремчук, який підозрювався в розпусних діях щодо школярок, засуджений ...

Відомий у минулому півзахисник київського "Динамо" Іван Яремчук, який підозрювався в розпусних діях щодо школярок, засуджений судом до умовного терміну.

Про це повідомили в Голосіївському райуправлінні МВС, яке порушило за цим фактом кримінальну справу і проводило досудове розслідування.

Скандал спалахнув у грудні 2009 року. Тоді сам Яремчук заперечував, що когось розбестив: "Це якийсь наклеп... Я говорив, що люблю дівчат. Але в розумних межах".

В свою чергу, джерела в міліції повідомляли, що Яремчук не став відмовлятися від очевидних речей і дав повну картину того, що відбувалося.

"Запрошуючи додому 13-річних школярок, він займався з ними оральним сексом, за що потім кожній платив по 200 гривень. У ході слідства встановлено й інші факти, які свідчать про те, що схильність до дівчаток у нього виявлялася і раніше", - повідомив ознайомлений з матеріалами кримінальної справи офіцер міліції.

Зазначимо, що після відходу з великого спорту Яремчук за великим рахунком так і не знайшов себе у "поза футбольному житті". Іван мав славу запального, азартного, розкомплексовано хлопця. Про себе говорив як про людину, у якої дві пристрасті: азартні ігри - більярд, покер і  жіноча стать.

ТСН

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2010, 14:46
30.10.2010, 14:46
42917 0
bogpoko
Автор:
(bogpoko)
Статус:
Начинающий писатель (118 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть