Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Інша літера

2010-10-31 09:26 Я тут, шановне панство, побачив декілька спроб намалювати нову емблему для Динамо... Мені, звісно, здається, що ...

Я тут, шановне панство, побачив декілька спроб намалювати нову емблему для Динамо... Мені, звісно, здається, що це не сама важлива проблема Динамо зараз, але це якщо б мене спитали:) Але як погратися, то це краще, ніж лаятися, наприклад... Ну то таке... А якщо ближче до питання, то капітальний ремонт від косметичного відрізняється, а нове - це щось знову побудоване, звісно - з урахуванням минулого.

Я про те, що наша літера Д - це головний символ клубу, а для нового символу треба шукати нову літеру. Оце сів учора, благо - час був, та спробував щось накропати... Художніх шкіл я не закінчував, фахова освіта у мене зовсім інша, так, бавлюся інколи:) Може хто, більш талановитий, побачить у цьому новий напрям пошуків, бо усе, що я досі бачив - це спроби нашу гарну, славну, стару в поважному розумінні літеру нарядити в новий одяг. Але щось вона у ньому, як на мене, - не дуже, той, що був раніше, їй краще пасував... Тоді який сенс щось міняти, крім кількості зірок, звісно:), але то - справа наших хлопців з тренерами... З повагою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2010, 09:26
31.10.2010, 09:26
42951 5 Steser, fcdimati, maglor, Pythias, UZ-44
DiKiCha
Автор:
(DiKiCha)
Статус:
Начинающий писатель (98 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть