Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роздуми над проблемами!

2010-11-24 12:12 Доброго  дня шановні вболівальники ФК"Динамо"(Київ)! Я як і кожен звас нераз задумувався у чому проблема нашої ...

Доброго  дня шановні вболівальники ФК"Динамо"(Київ)!

Я як і кожен звас нераз задумувався у чому проблема нашої команди!Ми можемо тільки здогадуватись про справжні причини їх винекнення!

Перша проблема заложена у колективі ,багато хто вже невідповідають рівневі тай амбіціям команди!Час замінити тренерів молодіжних та дублюючих складів!А їх молодих помічників відправити на навчання закордон для підвищення кваліфікації,з проходженням тритижневої практики.Відновити звязок між тренерами всіх ланок та підпорядкувати їх роботу в одному напрямку!На складання та прививання схеми та стилю гри команди з молодших команд.У нас зараз це все спостерігаеться з точністю до навпаки.І мае завершити все це головний тренер який прийде не на рік (як заведено в Динамо останні 10 років) а хочаб років на 10 як у Шахтара!Тільки тоді можна говорити про якусь стабільність політики клубу його гри та відношення до вболівальників!

Цей сезон вже втрачинобуло  ще до початку,а нижче 2 -го місця динамо не спуститься !ТА й заради справедливості булоб добре залишити Лужного ,який всетаки зміг виправити помилки (хай неповністю,але зміг) минулого тренера і фактично вивів нас до наступного раунду ЛЕ.Дати можливість провести зимові збори,частину кадрових проблем вирішити за рахунок оренд (трансфери всеодно ніхто недасть грошей) потрібних гравців!Дати можливість сформувати повноціний тренерський штаб,з всіма можливими помічниками включаючи і по фіз підготовці!!І тоді вже задавати питання : де гра,пас....моменти!А то нам все й одразу!

Лобановському на формування команди вищого гатунку потрібно було п'ять рокув!От один сезон вона пограла і потім знову починають формувати команди!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.11.2010, 12:12
DINAMOVEC1998
Автор:
(DINAMOVEC1998)
Статус:
Опытный писатель (379 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть