Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Треба змінювати правила

2010-11-25 19:07 Після "скандалу" в матчі Реала з Аяксом, коли Рамос та Алонсо отримали наче зумисно жовті картки ...

Після "скандалу" в матчі Реала з Аяксом, коли Рамос та Алонсо отримали наче зумисно жовті картки хочеться висловити свою думку про недосконалість усієї системи попереджень (жовтих карток) у футболі.

Можливо хтось подумає що це повна маячня, але після ініціативи Блаттера відмінити офсайди думаю нічого гіршого уже не придумаєш:)

 

Так от: покарання у вигляді червоних та жовтих карток є явно неоднозначним та неадекватним. Якщо з червоними більш-менш зрозуміло, то з жовтими просто біда. Як можна карати за абсолоютно різні фоли однаковим покаранням?? Було б правильним якось це діло розмежувати.

Ввести ще якийсь колір картки (білої) наприклад, за дисциплінарні порушення, до яких включити: затримку часу, відкидку м"яча чи удар після свистка, симуляцію пенальті тощо. Але не вилучати за такі порушення (не вважати за стандартну повторну жовту картку), а дискваліфіковувати вже після матчу, якшо там уже дійсно шось кримінальне.

Бо якось дивно виходить - ударив ззаду по ногах з можливістю покалічити суперника - жовта; ударив по м"ячу після свистка щоб виплеснути емоції - теж жовта!!!!!!! Деякі арбітри взагалі якісь неадекватні - дозволяють лупити один одного цілий матч і нічого, а достатньо проявити певну емоційність - зразу картка.

Тому думаю було б краще якось диференціювати саме попередження та і подальшу дисциплінарну відповідальність  за різні порушення!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.11.2010, 19:07
25.11.2010, 19:07
44825 0
pingvinik
Автор:
(pingvinik)
Статус:
Начинающий писатель (142 комментария)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть