Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трохи про все.

2010-12-22 09:56   Цікава дискусія була по написам Ольшанецького, та приймати жваву участь не можу, бо я тут ...

  Цікава дискусія була по написам Ольшанецького, та приймати жваву участь не можу, бо я тут тільки зранку, а основні баталії розгортаються ввечері. Мені можуть деякі читачі закинути, чого це він користується то однією мовою, то іншою. Спочатку трохи про це.

  Два з половиною роки був відсутній на Україні і, хоч до того, живучи на півдні, користувався виключно російською мовою, то коли одного разу їхали військовою колоною через казахські поселення  і неочікувано попали у геть українське село, колона чогось зупинилась, з біленької мазанки вийшла жінка і на чистій українскій мові запропонувала нам водички, то, вірите чи ні, навіть плакати хотілося від щастя цього спілкування.

  Те ж саме відчув, коли літаком з Ташкенту прилетів до Харкова, потім швиденько втиснувся у поштовий дуглас до Запоріжжя. Але посадку він зробив у Дніпропетровську, відчинили двері і жінка з землі крикнула  "Давайте, хлопці, швиденько свої матриці". Тоді я остаточно зрозумів, що повернувся додому. Чого це я так довго розповідаю, розумію, що київська Марія знов пошле мене до телевізора, але я писав все це тільки з однією метою, щоб було зрозуміло, що Україна у нас одна, де б ми не знаходились, якою б мовою не користувались, і футбольний клуб Динамо теж  у більшості один і от тут повертаюся до дискусії з Олшанецьким.

Звичайно, ІМС з Сьоміним зручніше, комфортніше, є взаємопорозуміння, але ніхто ніде навіть не спробував стверджувати, що з Сьоміним можна досягнути чогось більшого, ніж раз у три-чотири роки виграти першість країни та, може, якщо повезе, іноді виходити у плей-офф ліги чемпіонів. Всі це розуміють, тому Ваше твердження про стосунки неспроможне для даного випадку. Для внутріродинних відносин це добре, а для розвитку, іміджу клубу, тим більше моя стаття "трохи про перспективи-2", хоч її й не сприйняла більшість, має право на гіпотезу, і за наступні півтора року клубу треба зайняти ведуче місце, спочатку, на Україні, щоб ні у кого не було навіть малого поводу посягати на цей клуб. Тому, з моєї точки зору, для Динамо та й для його керівництва потрібен не зручний і приємний тренер, а сильний, креативний (хоч не зовсім розумію це слово) тренер з розмахом, з можливістю досягнути хоча б того, чого досяг ВВЛ, а може, й перевершити це, і тут треба наступити на "горло власній пісні".

  Звичайно, все це вже запізно, але ... але хочеться, щоб все було інакше.  І чому запізно?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.12.2010, 09:56
Tomar
Автор:
(Tomar)
Статус:
Эксперт (7687 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 34
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть