Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дедишин розповів про трансферні плани "Карпат"

2010-12-31 13:36 Гендиректор "Карпат" Ігор Дедишин розповів про те, за яких умов клуб відпустить своїх лідерів.- Як щодо ...

Гендиректор "Карпат" Ігор Дедишин розповів про те, за яких умов клуб відпустить своїх лідерів.

- Як щодо Ігоря Худоб'яка, якого сватають то в "Валенсію", то в "Дніпро"?
- Розмов навколо нього, як і ще цілого ряду гравців "Карпат", вистачає. Щодо Худоб'яка скажу, що він, як і Олег Голодюк, в "Карпатах" перебуває під грифом "не продається".

Перед командою, як і перед клубом в цілому, стоїть завдання розвиватися і прогресувати. Нас не задовольняють виступи в єврокубках час від часу - ми хочемо стабільно грати в континентальних турнірах.

Для цього потрібно підсилювати склад, а про продаж провідних гравців не може бути й мови. Виняток може бути зроблено лише в разі дуже серйозної пропозиції від топ-клубу європейського рівня.

- З втратами зрозуміло. Тепер давайте поговоримо про придбання. Ви разом з трансферних директором Ігорем Йовічевічем нещодавно їздили до Голландії та Німеччини. Це відрядження пов'язана з майбутніми трасфером "Карпат"?
- Всі ми добре розуміємо необхідність посилення складу. Та й лавка запасних у нас короткувата. Як показала осінь, далеко не на кожну позицію в "Карпатах" є рівноцінна заміна. Так, ми їздили переглядати гравців для "Карпат". Окрім Німеччини та Голландії, ми відвідали й Іспанію. Проте прізвища поки що не буду називати.

– Тоді скажіть, чи багато гравців приїде на перегляд під час збору «Карпат» в Іспанії?
– Ми вважаємо, що на зборах потрібно не переглядати потенційних новачків, а готувати команду до сезону. Тренер повинен бути сконцентрований саме на підготовці команди, награвати ігрові зв’язки. А перегляд гравців його від цього відволікає і, як наслідок, знижується ефективність тренувального процесу. Тому ми хочемо визначитися з новачками ще до початку зборів, щоб склад команди був сформований майже повністю.

Офіційний сайт ФК "Карпати"

Як ми бачимо то, Карпати теж підсилюють склад, так що не тільки Дніпро виходить на новий рівень, а й Карпати теж "задніх не пасуть".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.12.2010, 13:36
UZ-44
Автор:
(UZ-44)
Статус:
Наставник (2122 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть