Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Апеляція Реала та її не визнання

2011-02-15 19:56 У 23 турі Ла Ліги зійшлись "Еспаньой" та "Реал" Мадрид . На другій хвилині капітана команди ...

У 23 турі Ла Ліги зійшлись "Еспаньой" та "Реал" Мадрид . На другій хвилині капітана команди Ікера Касіліаса було видалено за сумнівний фол. Те видалення дуже сумнівне і саме сьогодні буде розглянута справа по цьому видалення . Бланкос сподівається , що Ікер зіграє у суботу в матчі 24 туру Іспанської Прімери.

Цей момент коментував також  перший номер Барселони В.Вальдес:"Я вважаю видалення не справедливе  , я переглядав цей момент декілька разів і не побачив нічого дуже грубої гри , за яку можна дати червону картку".Також він дав декілька коментарів з приводу боротьби двох грандів.

І ось щойно апеляцію не виправдали .Все таки 1-й номер Реала не зіграє у суботу.реал сподівався на виправдання , але Іспанська Федерація футболу апеляцію не задовольнила.

Я вважаю , що апеляції з приводу сумнівних видалень повині подаватись не тільки в Іспанії чи інший більш розвинених країнах , але й у нас -в Україні .У нас також багато не справедливих видалень , але ніхто не наважується подати апеляцію у федерацію .Я бажаю арбітрам бути більш професійними і не вестись на такі сумнівні моменти

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2011, 19:56
vadym9633
Автор:
(vadym9633)
Статус:
Опытный писатель (203 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть