Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трохи про коней або напередодні свята.

2011-03-07 13:36    Нещодавно писав про песиків, тепер щось захотілося про конячок. З далеких давен по степах нашої славної ...

   Нещодавно писав про песиків, тепер щось захотілося про конячок.
 З далеких давен по степах нашої славної України гасали воїни на конях. Спочатку то були завойовники, потім Муромець та Попович, і вже в недалекі, порівняно, часи, козаки. І в козака завжди кращим другом був кінь, а дома чекав ще один найкращий друг - жінка, і хто з цих друзів був на першому місці, а хто на другому - то було справою кожного козака.
Стоп, це шось не те.Так, зрозумів, це написано до свята захисників Вітчизни. Почнемо спочатку.
 Ще в більш далекі часи по преріях гасали амазонки і в них у якості найкращого друга завжди був кінь. Були й чоловіки, але вони були, у порівнянні з конем, навіть не на другому місці. Амазонка могла, повернувшись додому, не тільки спитати в чоловіка вечерю, але й відлупцювати його за косий погляд чи за його безпідставні або й не зовсім підозри у зраді, за невчасно подану чарку, за неподану каву у ліжко і ще за багато чого. Коли ж стомлена амазонка сідала у крысло біля екрану , щоб подивитись футбол, і чоловік намагався зробити зауваження, то тут йому було зовсім непереливки.
 Бажаю усім амазонкам цього сайту бути у всьому завжди "на коні", не ображати своїх чоловіків не тільки 8 березня, а й на протязі всього року, тримати своїх "коней" завжди в узді і отримувати лише задоволення від  ігор любимої футбольної команди! З наступаючим святом вас, наші дорогі! І, як у нас прийнято, НА КОНЯ!
  Про cвою жінку. Люблю і поважаю, навіть назвався тут на її честь, бо зовуть мою жінку Тамара. Футбол, на жаль, вона не дивиться.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2011, 13:36
07.03.2011, 13:36
51915 4 fcdimati, manuchar, max36, ivz2306
Tomar
Автор:
(Tomar)
Статус:
Эксперт (7673 комментария)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 34

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть