Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Квитки. Знову про наболіле.

2011-03-14 12:09 Відвідав в неділю гру Динамо - Ворскла. Ідея прийти на стадіон виникла раптово, тому квитки планували ...

Відвідав в неділю гру Динамо - Ворскла. Ідея прийти на стадіон виникла раптово, тому квитки планували придбати  безпосередньо перед грою. Вже виходячи з метро "Майдан Незалежності" відчувався ажіотаж. Велика кількість людей, шарфи й символіка "Динамо", гучні вигуки та стійкий запах пива. Адреналін підганяв швидше до кас, щоб встигнути купити квитки. О 18-00 біля стадіону вже були 20-30 метрові черги. Своїм виглядом вони нагадували.. скажімо так, головастиків. Велика купа людей біля каси, й тоненька стрічка людей від неї. Подумки докоряючи собі за те, що не купив квитки заздалегіть, знаходжу хвіст головастика й покірно стаю в чергу. До футболу ще година. 30 метрів за годину - встигну!

І не встиг.... На футбол я потрапив о 19-35. Вже перед самою касою думав: Ех, хоч би квитків вистачило, така кількість людей! Такі великі черги!

Уявіть моє здивування, коли зайшовши на стадіон я побачив його напівпорожнім! Як це так! Я півтори години стояв в черзі! Та в моїй уяві на стадіоні, на моєму місці вже повинно було сидіти троє "зайців" один на одному!!! В проходах повинні були штовхатися люди, а на найближчих деревах воронам ніде було б сісти!

Я досі не можу цього зрозуміти. Я хочу прийти на стадіон. Я хочу заплатити гроші за футбольне шоу. А в результаті не можу. Скільки людей, провівши 30-40 хвилин в черзі, вже за 5 хвилин до початку розверталися, та й шли в бари пити пиво й залишати чайові офіціантам!

18-ти тисячний стадіон. 4 каси. 4 касира. В кращому випадку - це дві хвилини на одну людину (яка може взяти не більше 3-х квитків). Тобто, щоб продати всі квитки потрібно  7 днів!!! (18000 квитків/3 квитки в одні руки*2 хвилини на людину/60 хвилин/8 годин робочий день/4 каси). Про яку відвідуваність ЧУ може йти мова, коли більшість вболівальників просто не встигають купити квитки!

Невже так важко поставити у день матчу ще хоча б 5 мобільних кас? Я вже не кажу про продажу квитків через інтернет, та продажу квитків у різних районах Києва!

Хоч там що б не казали про рентабельність, але невже нема різниці між 11000 і 15000 вболівальників? Якщо я хочу повний стадіон, то я зроблю все, щоб якомога більше вболівальників купили квитки. Якщо я хочу повний стадіон....

Звісно, треба все робить заздалегіть. І квитки за день-два до гри купувати. А ще краще - абонемент... Але ж скільки є людей, які ходять на футбол під настрій!

Не потрібні вболівальники Суркісу. Гравцям, тренерам - потрібні, але не керівництву. Скільки вже ці теми піднімали на різних форумах, в блогах - "а воз и ныне там".

Ігоре Михайловичу, а давайте сходимо на стадіон разом! От Ви і я! Станемо в чергу за годину до початку матчу з Зарею чи Кривбасом. Щоб Ви побачили, чому так мало вболівальників ходить на чемпіонат України.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2011, 12:09
alkam
Автор:
(alkam)
Статус:
Начинающий писатель (87 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть