Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Матч Динамо-Дніпро, погляд зі сторони дніпрян.

2011-03-23 21:40 Гра вдалася як і вдався сам футбольний день для фанатів Дніпра! Приїзд величезної групи друзів з ...
Гра вдалася як і вдався сам футбольний день для фанатів Дніпра! Приїзд величезної групи друзів з Києва, а також присутність львів'ян на стадіоні, які поверталися з Сімферополя, доповнили дружню атмосферу на північній трибуні Дніпро-Арени. Давненько такого не було, (якщо колись було взагалі)!

Враховуючи тупикову ситуацію, пов'язану з квитками в гостьовий сектор для фанів ДК, багато хто в Дніпрі підсуєтився, і майже всі виїздюки потрапили на м'ячик. Думаю кияни так просто не залишать ситуацію з відсутністю гостьового сектору і зроблять все можливе, щоб подібні ситуації в Україні більше не повторювались, зокрема статті на дану тему в провідних футбольних журналах вже свідчать про резонанс в ЗМІ.

Враховуючи те, що гостьового сектору не було, старанно ходили чутки, фанатів Динамо будуть зустрічати по місту менти, але вдалося все таки донести до керівництва МВС міста, що Дніпропетровськ для киян - дружнє місто, що не варто псувати нікому свято і відмінний виїзд. Зрозуміти що хохли в місті можна було зайшовши в 1-й трамвай або пройшовшись по Карла Маркса - усе було обклеєно київськими стікерами.

Про футбол... Північна трибуна була забита вщерть. Люди стояли навіть у проходах, що добре видно по фото - сходів не видно! Хороший звук та якісний супорт на додаток до відмінного футболу - що може бути крутіше! Основний кістяк фанатів - половина 8-го, 9 і частина 10-го - склала близько 3000 чоловік. Часом звук був просто шикарним!

З банерів були помічені банери вищезазначених львів'ян, хлопців з Вольногорська, Нікополя, а також вперше на Дніпро-арені були представники фанатів ФК Кремінь, чий банер висів між 9 і 10 секторами. Дніпро теж організував досить непогану банерну лінію.

На старті Дніпряни запланували модульне шоу розміром на 3 сектори - (4 500 чоловік) Правда, довелося підключити киян, які зайняли велику частину 8-го сектору, зі своїм завданням вони впоралися на відмінно. На жаль не все заплановане вийшло, напис «Только» (в 8-му секторі) не вийшла, а в 10-му - «Победа» читалася не зовсім чітко! Варто, звичайно, враховувати, що коли треба викласти букву, то не так підняті пару модулів можуть зіпсувати все! Що й сталося... Але, не варто перейматися, думаю, що дніпряни незабаром навчать людей не в фанатському секторі піднімати модуля на «ура» і ви ще побачите не одне відмінне модульне шоу!

Далі було піро - близько 140 одиниць піротехніки - було на секторі, але спалити всі відразу не вдалося і в результаті, горіло в 2 заходи: по стартовому свистку і після забитого гола. Звичайно ж, якщо б було темно, то виглядало би все набагато краще. Хороші переклички зі стадіоном, з киянами. Заряджати намагалися по черзі, координуючи свої дії між споукменами ДД і ДК.

Весь 1-й тайм на 9-му секторі прямо в центрі провів гравець Дніпра Євген Селезньов з маленьким сином. Навіть зарядив у Мегафон пару разів "Хто ми?!" на що трибуна відповідала "Днепр!". Він, на відміну від ГМС, не побоявся піти з дитиною на футбол, в черговий раз довівши, що відвідування футболу, як і фанатської трибуни, навіть коли на ній використовується піротехніка, цілком безпечне! На вихід команд в другому таймі господарі розтягнули текстівку для Яна Лаштувки, який відмітився тим, що на офіційному сайті Дніпра назвав Металіст командою г.

На своїй частині сектора кияни влаштували і свою банерну лінію, розмір паркана ідеально підійшов практично під всі банери. Заряджали гості досить злагоджено для своїх 400 чоловік, а осакільки господарі в цей час замовкали, то біло-синіх було чудово чутно по всьому стадіону. В кінці другого тайму кияни стали по торсу, запаливши при цьому піротехніку.

Після гри вся команда ФК Дніпро підійшла подякувати фанатам за підтримку + радує те, що народ по всьому стадіону не розходився відразу після фінального свистка і віддячив гравцям за гру і перемогу. До киян же після матчу тільки Гусєв підійшов.

Далі все перемістилося в паби, ресторани, бари і в парки Дніпропетровська (у кого на що вистачило грошей) І в дружній обстановці продовжили відзначати перемогу одних і приїзд інших.

Cектори Дніпра



Cектор Динамо

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.03.2011, 21:40
SKIF1927
Автор:
(SKIF1927)
Статус:
Наставник (1615 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 0 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть