Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нам потрібен швидкий форвард

2011-04-08 18:25 Пара динамівських нападників,яка наводила жах на всю футбольну Європу...я думаю,що Ви зрозуміли про кого йде мова.Звичайно ...

Пара динамівських нападників,яка наводила жах на всю футбольну Європу...я думаю,що Ви зрозуміли про кого йде мова.Звичайно це - дует Шевченко Ребров.Крім,розуміння одне одного з пів слова,форвварди вирізнялися шидкістю:швидкістю прийняття рішення,швидкісю мисленя та дистанційною швидкістю,чого так в чора не висталало Динамо.

Я здивований,невже Динамо не потрібні швидкі нападники.Завжди київська атака славилася своїми спринтирами.Можна згадати швидкість :Блохіна,Заварова,Саленка,Шевченка,Реброва.Зараз окрім молодих Кравця та Зозулі швидкісних форвардів в нас немає.

Динамівські селекціонери завжди в пошуках нападників.Майже кожен рік до столиці України приїздять форварди майже з усіх куточків світу.Але чому з часів Маріса Верпаковскіса Динамо не шукає скоросного нападника.Були чутки ,що Динамо цікавиться Олександром Кержаковим,але нажаль він вибрав Севілью.

Леандро Машаду,Роберто Нанні,Клебер,Гільєрме,Андре все це -форварди які були купленні Динамо за останні 6-7 років.Всі вони центральні нападники,"королі штрафоного майданчика" але не швидкі.Вони не здатні грати в контратакуючий футбол.Головний їхній козир це - штрафний майданчик.

Можливо,для ЧУ це - саме те,що потрібно,але в єврокубках Динамо     не дуже часто грає першим номером.

В чора,був величезний дефіцит саме такого нападника.Тільки Динамо вмикало швидкість Брага сипалась.

Роман Зозуля і Артем Кравець можлив не погані хлопці,але не футболісти.Вони явно не рівень Динамо.Як колисть говорив Великий Валерій Васильович Лобановський:"В Динмо повинні бути тільки кращі.ЦЕ ДИНАМО".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2011, 18:25
stanok
Автор:
(stanok)
Статус:
Начинающий писатель (130 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть