Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо-Брага. На трибунах

2011-04-09 16:10 Якесь прокляття висить над ультрас Динамо - як тільки оновлення прапорів - так одразу і дощ ...
Якесь прокляття висить над ультрас Динамо - як тільки оновлення прапорів - так одразу і дощ чи сніг! Не пронесло і цього разу, хлопці з VIVA підготували до матчу з Брагою 20 "вертикальних" стягів (ширина у них менша за висоту), які весь матч були в першому ряду.

На звичайних трибунах по всьому стадіону були розкладені білі та сині прапорці, але вже вкотре шоу на вихід команд не вдалось - організатори матчу явно пошкодували грошей на нормальні прапори, а ці поліетиленові виглядали максимум на трієчку.

Два сектори за воротами зі стартовим свистком погнали команду вперед і спочатку звук був дуже і дуже непоганими, але якось вже дуже сильно настрій трибуни на єврокубках залежить від результатів команди на полі, після видалення Шевченка в другому таймі нормальної шизи вже практично не було, а всі зусилля споукменів були марними.

В епізоді з червоною карткою організатори мабуть 10 разів пожалкували про передматчеву акцію, адже в цей момент під гнівне "Суддя три-два-рас" весь стадіон почав викидати прапорці на бігові доріжки, а разом з ними всі підручні засоби, включаючи пляшки, і не тільки пластикові. З 20-го сектору вилетів всього 1 пакетик горішків, і хай тепер злі акули пера розказують на яких трибунах сидить "неадекватне бидло".

Гостьовий сектор  виглядав цікаво - частина людей весь матч ховалась від дощу під дашком в останньому ряду, решта була в першому ряду, щось пробували заряджати. Склад дуже різноманітний, від маленьких дітей до бабусь...

Футболісти як завжди після фінального свистка пішли до секторів під табло, не зважаючи на сильну зливу, яка почалась за 10 хвилин до кінця гри.

Cектори Динамо



Cектор Браги

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.04.2011, 16:10
SKIF1927
Автор:
(SKIF1927)
Статус:
Наставник (1615 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть