Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Стали відомі власники квитків на Євро

2011-04-22 16:30   В штаб-квартирі УЕФА завершилася лотерея, яка визначила власників квитків на матчі Євро-2012. Протягом чотирьох днів ...

 

В штаб-квартирі УЕФА завершилася лотерея, яка визначила власників квитків на матчі Євро-2012. Протягом чотирьох днів спеціальна комп’ютерна програма навмання обирала щасливчиків, які зможуть придбати євротікети.

В УЕФА надійшла рекордна кількість заявок на квитки євротурніру – більше 12 мільйонів. З близько 1,4 млн. квитків у вільний продаж надійшло 41%, приблизно 500 тисяч бажаних перепусток. На один квиток в середньому претендувало більше двадцяти покупців. Решта ж квитків передбачена для таких категорій, як сім'я УЄФА, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи та національні федерації.

Лотерея проходила за зачиненими дверима. За роботою програми постійно стежив нотаріус, - повідомили в УЕФА. Комп'ютер, який здійснював лотерею у 25 разів потужніший за стандартний ПК і в 50 разів перевершує його за обсягом пам'яті.
Долю своїх заявок учасники лотереї дізнаються до кінця квітня. Кожного оповістять електронною поштою. Переможці лотереї отримають інструкцію щодо способу оплати виграних квитків.

Уболівальники, які не встигли замовити квитки на сайті УЕФА, матимуть нагоду купити їх за квотою Федерації футболу України. Наразі ФФУ та УЕФА обговорюють розмір квоти та формулу розповсюдження квитків. Ще одним шансом на отримання квитків залишаються акції від офіційних спонсорів УЄФА, які стартують у найближчі місяці.

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2011, 16:30
22.04.2011, 16:30
55777 0
A.C.A.B.
Автор:
(A.C.A.B.)
Статус:
Начинающий писатель (153 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть