Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чим займається головна зірка Динамо,коли не грає у футбол

2011-05-08 13:43 Шевченко озвучив "Тачки 2" Влітку цього року на великі екрани всього світу та України виходить довгоочікуваний ...

Шевченко озвучив "Тачки 2"

Влітку цього року на великі екрани всього світу та України виходить довгоочікуваний сіквел мультфільму «Тачки». Футболіст Андрій Шевченко та гонщик Олексій Мочанов озвучили персонажів мультфільму «Тачки-2».

У новій анімаційній картині глядачів чекає більше персонажів, більше драйву і, звичайно, більше гумору. І, хоча, мультфільм в першу чергу розрахований на дітей, за його створенням стоїть зовсім недитяча команда.

Так, в оригінальній озвучці «Тачок-2» брали участь голлівудські зірки Оуен Вілсон, Майкл Кейн, Джон Туртурро, а також професійні спортсмени: 4-кратний чемпіон NASCAR Джефф Гордон і чемпіон Формули-1 Льюїс Хемілтон.

В українському ж прокаті тачки заговорять голосами відомих особистостей.

Так, одного з героїв озвучить зірка українського футболу Андрій Шевченко. Більш того, персонажа Андрія зватимуть Шева, а не Джефф, як в оригіналі, де його озвучував Джефф Гордон.

В озвучці також беруть участь Рауль Чілачава, Валерій Чигляєв і Юрій Коваленко. А гонщику Олексію Мочанову дісталася роль чорного спортивного автомобіля, в оригіналі прописана для Льюїса Хемільтона.

«Думаю, дуже багато хто чекає на цей мультик. І дорослі – не менше дітей, тому що там є думка і Сирник. Головне зараз – треба поставитися до нього як до окремого мультфільму, не як до продовження. Дуже мало персонажів з першої частини залишилося», - додав Мочанов.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2011, 13:43
andruxa-kiev
Автор:
(andruxa-kiev)
Статус:
Наставник (1137 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть