Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Влітку "Динамо" можуть покинути шість футболістів

2011-05-14 22:06   9ap346.jpg (29.85 Kb) Кого купуватиме і кого продаватиме "Динамо"?Після того, як під час зимового трансферного ...

 


9ap346.jpg (29.85 Kb)9ap346.jpg (29.85 Kb)

Кого купуватиме і кого продаватиме "Динамо"?

Після того, як під час зимового трансферного вікна "Динамо" позбулось нападників Гільєрме та Андре, яких продали та віддали у оренду відповідно, у столичному клубі очікуються серйозні зміни під час літної паузи.

Щодо Андре, який не підійшов французькому "Бордо", то влітку він може повернутися у "Сантос" або пограти за "Корінтіанс".

Про те, що влітку клуб залишить румунський півзахисник Гіоане стало відомо із його ж вуст, в одному із нещодавніх коментарів. Румун швидше за все покине "Динамо" на правах вільного агента. Серед претендентів на нього вже є столичний "Арсенал" та румунське "Динамо".

Також до кінця невідома доля голкіпера "Динамо" Дениса Бойко, який після конфлікту із теперішнім помічником Юрія Сьоміна Олегом Лужним не потрапляє у основу киян. Швидше за все Бойко також перейде у "Арсенал" на правах оренди. Про це вже говорив президент "гармашів" Вадим Рабіновіч.

Ігор Суркіс вже говорив про те, що доля бразильського вінгера Жерсона Маграо у "Динамо" під питанням. Зважаючи на те, що на його позиції виступають Несмачний, Ель-Каддурі, Попов, то стає зрозумілим, що влітку бразилець залишить столичний клуб.

Невизначеною попри його заяви залишається і доля Мілоша Нінковича, який не може знайти свого місця у ігровій схемі ЮрійПалича. Як відомо, ним цікавиться "Црвена Звезда", а на його позиції у "Динамо" вже грають Єрьоменко та Алієв.

Така ж участь може і спіткати аргентинця Факундо Бертольо, який так і не заграв за "Динамо" наповну. Якщо він і надалі вимагатиме ігрової практики без докладання зусиль на тренуваннях, то і він може покинути киян влітку.

Щодо можливих придбань "Динамо" влітку варто відзначити інтерес до бомбардирів. Як вже казав раніше Сьомін, "Динамо" шукає форварда типу Едіна Джеко. Не дивною стає інформація про зацікавленість у бомбардирі "Бенфіки" парагвайці Оскарі Кардосо. На цю ж позицію розглядається нападник "Брешії" Андреа Караччіоло та Роман Павлюченко із "Тоттенхема". Також учора повідомлялось про 20-річного форварда уругвайського "Насьоналя" Дієго Гарсія.

Цікавим залишається і інтерес "Динамо" до півзахисника "Сантоса" Алана Патріка. Цей трансфер може відбутися у разі відходу із команди Нінковича або Бертольо.

Підсумуємо...

Команду можуть покинути Гіоане, Бертольо, Нінкович, Андре, Бойко та Маграо.

Приєднатись до "Динамо" можуть Оскар Кардосо та Алан Патрік.

FootballTransfer.com.ua

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.05.2011, 22:06
14.05.2011, 22:06
57411 1 zoer
fedishintlk
Автор:
(fedishintlk)
Статус:
Начинающий писатель (90 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть