Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прощальний матч Гіоане

2011-05-16 18:15 Якщо чесно,то Тіберіу Гіоане мені імпонува як гравець,коли він тільки прийшов до "Динамо"в літку 2001.В нього ...

Якщо чесно,то Тіберіу Гіоане мені імпонува як гравець,коли він тільки прийшов до "Динамо"в літку 2001.В нього було все що мені подобалося в футболі:швидкісне мислення,техніка,розуміння.Але на жаль величезний талант так і залишився повністю не розкритим.

 Минуло 10 років.За цей час Тібі пережив страшну хворобу,яка ледве не поставила хрест на його карєрі.Пробеми з психікою,ще нікого до нічого доброго не приводили.Але він зміг здолати всі свої негаразди і повернутися на поле.

 Останні успіхи Гіоане в моїй пам"яті закарбувалися в 2009 році,коли ніяке "Динамо"приєдналося до антирекорду ЛЧ не здобувши жодного залікового пункту.Тібі тоді показував на противагу іншим легіонерам,що "Динамо"для нього не порожній звук,що буква"Д" це не- долари,як хтось думав тоді.

Я зрадую 2010 рік коли динамівська торсида прощалася з Максом Шацьких в якого закінчувався контракт з клубом.До Шацьких можна ставитися як завгодно,але потрібно визнати,що він завжди чесно виконував свою роботу.Так от,це був  останній матч Бая в складі "Динамо",вболівальники відячили форварду за вірну службу величезним банером,який потім йому і подарували,де значилися його  кількість матчів та м"ячів за "Динамо".Але на поле Макс так і не з"явився.Цей матч вже нічого не вирішував,але всеж Шацьких не було навіть серед запасних.

Я не хочу,щоб така історія відбулася з Гіоане.Це перший легіонер в "Динамо",з дальнього зарубіжжя,який провів в клубі 10 років.Він заслуговує на прощальний матч.Жаль,що це не відбулося в Києві,так нехай хоч величезна тв аудеторія згадає Гіоане.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.05.2011, 18:15
stanok
Автор:
(stanok)
Статус:
Начинающий писатель (130 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть