Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Їм байдуже

2011-05-23 14:38 Завдяки ЮрПаличу Сьоміну та його тренерському штабу вдалося скрасити сезон 2010-11.Те,що відбувалося в Динамо в 20010 ...

Завдяки ЮрПаличу Сьоміну та його тренерському штабу вдалося скрасити сезон 2010-11.Те,що відбувалося в Динамо в 20010 році згадувати моторошно.Команда валилая з страшною силою.Для нас серйозною перепоною була навіть Кримтеплиця на ранніх стадіях кубка України.

Перевтілення яке відбулося після повернення Сьміна до дому,можна сміливо назвати як казка.І почалося,ми знову читаєм оди в бік киян з боку ЗМІ.

Я важаю,що преса це - четверта влада,яка повинна показувати прорахунки для їхнього виправлення.В "Футболі"почали з"являтися невеличка критика вже після того,як Газаєв пішов.До цього все йшло неначе Динамо грає як БарселонаТільки Андрій Шахов кричав звільніть Газаєва.

Можливо причина в тому,що більшість так званої преси,входить в виїздиний пул,тобно їздить за кордон за рахунок клубу.Складається враження, що їм байдуже,як грає Динамо,які здобутки в улюбленого багатьма клуба,головне "близкость к телу"

На заході,якщо команда грає погано ,преса і вболівальники показують своїми діями відношення до такої гри.Візміть,наприклад Італію.В нас навіть після поразки Шерифу ЗМІ намагалися приховати протести вболівальників.

Моживо хтось читав критику в бік Динамо чи президента клубу в:"Фактах","Футболі""Команді"Динамо від Шуріка,"Динамоманії" можна продовжувати довго.Причина в тому,що наприклад,Юрій Сай  з "Фактів"завжди в пулі динамівських виїздів,там і Франков ,там і Шурік,там і Сідаш.

Звичайно критикувати так як це роблять донецькі це гвалтування журналістики і всіх її принципів.Чому не дати можливість освітлювати ігри Динамо Джулай чи скажімо Босянку?

І ще,чим займаються в клубі такі майстри епістолярного жанру як Ліпенко і Несенюк?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.05.2011, 14:38
23.05.2011, 14:38
58116 4 ProFFesor, AHATOM, snpccvs, Astarta
stanok
Автор:
(stanok)
Статус:
Начинающий писатель (130 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть