Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чемпіонат Європи U-21. Перший суперник.

2011-06-01 15:46 Вітаю Вас шановні уболівальники! Всі ми з нетерпінням чекаємо початку фінального турніру Чемпіонату Європи серед молоді ...

Вітаю Вас шановні уболівальники!

Всі ми з нетерпінням чекаємо початку фінального турніру Чемпіонату Європи серед молоді (U-21), який пройде з 11 по 25 червня на полях Данії. Суперниками збірної України на груповій стадії будуть команди Чехії, Англії та Іспанії. Нагадаю, що за підсумками Чемпіонату Європи будуть визначені учасники Олімпійських ігор в Лондоні, куди окрім англійців потраплять три європейські команди.

Календар матчів молодіжної збірної України:

12 червня 2011

Чехія            19:00          Україна

Стадіон: Viborg, Viborg (DEN)

15 червня 2011

Україна        21:45          Англія         

Стадіон: Herning, Herning (DEN)

19 червня 2011

Україна         21:45         Іспанія

Стадіон: Herning, Herning (DEN)

Трансляція матчів на каналі «Футбол».

Сьогодні я хочу поділитися інформацією про першого суперника збірної України - молодіжну збірну Чехії.

Пройшовши на одному диханні відбірний цикл ЧЄ-2011, чеська "молодіжка" сподівається повторити тріумф 2002 року і знову завоювати престижний трофей.

Збірна Чехії, яка відсвяткувала перемогу на чемпіонаті Європи-2002 серед молоді, а до цього в 2000-му дійшла до фіналу, після виходу у фінальний турнір поточного розіграшу сподівається знову підкорити континентальну вершину.

У 2007-му чехи також дісталися фінального раунду, але тоді не змогли вийти з групи. Цього разу підопічні Якуба Доваліла з оптимізмом дивляться у майбутнє, оскільки у десяти відбірних матчах відсвяткували дев'ять перемог. З усіх учасників кваліфікації тільки чехи ні пізнали гіркоти поразки, набравши у двох поєдинках з чинними чемпіонами - німцями - чотири очки. В плей-офф були подолані греки (3:0,2:0). Збірна Чехії пропустила лише чотири м'ячі, що є найкращим показником відбірного циклу.

В квітні 2011 року лише збірна Франція змогла перервати 16 матчеву безпрограшну та 6 матчеву переможну серію чехів.

Серед переможених чеською командою є і збірна України. В листопаді 2010 року команди зіграли товариський матч в містечку Угерське-Градіште. Павло Яковенко не міг задіяти в тій грі всіх найсильніших, в той час як склад збірної Чехії був близький до оптимального. Чехи перемогли з рахунком 2:1 (голи: Вошахлік, 7, Кадлець, 40 – Петров, 83). Українці провалили перший тайм і якби не майстерність Максима Коваля, рахунок міг бути більш неприємним. У другому таймі чехи збавили оберти і нашій команді вдалося вирівняти гру. Наприкінці зустрічі Денис Гармаш міг зрівняти рахунок, але його удар прийняла на себе стійка воріт.

У команді Доваліла є гравці котрі мають досвід виступів в національній команді. Це захисники Онджей Мазух (22 роки, Андерлехт, трансферна вартість за даними сайту trasfermarkt.de – 3,5 млн. євро), Марек Сухі (23, Спартак Москва, 3,8 млн.), півзахисники – Лукаш Маречек (21, Андерлехт, 1,3 млн.), Ян Моравек (21, Кайзерслаутерн, 2,5 млн.), форварди Вацлав Кадлец (19, Спарта, 3,5 млн.), Томаш Пекхарт (22, Спарта – Нюрнберг, 1,6 млн.).

Крім того є ще нападник Лаціо Либор Козак (22, 2,0 млн.), котрий зіграв в цьогорічному сезоні в серії А – 19 матчів (6 голів + 2 результативні передачі).

Але головну ставку Доваліл в нападі робить на Пекхарта, котрий забив у відбірному турнірі дев'ять м'ячів, незважаючи на той факт, що наразі 21-річний форвард перебуває далеко не в найкращій формі. Взимку він на правах оренди перейшов із "Яблонця", де зіграв першості Чехії 15 матчів (11 голів), в "Спарту", за яку провів тільки сім матчів, але забив чотири м'ячі. Щоправда, наприкінці поточного сезону нападник вже уклав чотирирічний контракт із німецьким "Нюрнбергом". "На щастя, щоразу, виходячи на поле, він створював загрозу воротам суперника, - сказав Доваліл. - Наше завдання - виграти медалі й пробитися на Олімпіаду".

Нинішній успіх чехів не можна назвати несподіваним, оскільки Доваліл довго будував нинішню команду. З багатьма гравцями він працював і раніше. Наприклад, у 2006 році збірна Чехії серед юнаків до 17 років, за яку грав Пекхарт, під керівництвом нинішнього наставника пробилася у фінал, а через два роки у віці до 19 років дісталася півфіналу.

«Ми вийшли у фінальну стадію на правах найсильнішої збірної відбірного циклу, але це вже в минулому, - відзначив тренер в інтерв'ю UEFA.com. - Потрібно дивитися в майбутнє. Ми ставимо перед собою завдання пробитися в півфінал. Зробити це буде дуже важко, адже наша група значно сильніша, ніж квартет А. Утім, я думаю, що ми впораємося з цим завданням.»

Збірна Чехії не має в складі зірок подібних до Недведа або Чеха, поступається суперникам по групі за даними сайту trasfermarkt.de в загальній вартості своїх гравців  - 27,425 млн. євро, Іспанія – 160,9 млн., Англія – 82,275 млн., Україна – 37,1 млн. Але в організації гри, зіграності ланок команда Доваліла є мабуть однією з найсильніших на чемпіонаті. Перемога в першому матчі є дуже важливою за стратегією турнірної боротьби. Тому в стартовому матчі збірну України очікує справжня битва, в якій головне результат. Побажаємо нашій збірній успіху і перетворити «групу смерті» в «групу життя».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2011, 15:46
Dynamo-75
Автор:
(Dynamo-75)
Статус:
Наставник (1829 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 15
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть