Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Погляд на трансферну політику футбольних клубів…..

2011-06-11 17:59   <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 ...

 

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:2.0cm 42.5pt 2.0cm 3.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

-->-->-->-->-->

Вакансія                                  

Погляд на трансферну політику футбольних клубів…..

 

     Кожен хто якимось чином причетний до футболу (президенти клубів,  тренери,  селекціонери, футбольні аналітики, вболівальники…) хоч раз задумувався над таким питанням… Ось якби в моїй команді грав той чи інший гравець, яких би результатів ми могли б досягти… Особисто я спробую висловити свою думку про команду Динамо Київ.    

     В моїй пам’яті ще й досі свіжі моменти матчів Динамо-Реал, четвертьфіналу Ліги Чемпіонів, матчу з Баварією у півфіналі того ж розіграшу.  А як не згадати ті розгроми які наша команда вчиняла Барселоні. Роки проходять, а таке не забувається… Тож давайте спробуємо розібратись, чого ж не вистачає зараз, для повторення та поліпшення тих успіхів. 

     З назви моєї статті стає зрозуміло, що мову я поведу про тих хто грає зараз і тих хто може грати в команді Динамо Київ. В період міжсезоння і відкритого трансферного вікна ходить багато чуток навколо команди. Називаються відомі та не зовсім прізвища футболістів, яких зв’язують з нашою командою.  Я спробую написати про тих, хто на мій погляд допоміг би і підсилив Динамо. Зважаючи на те, що Юрій Павлович сказав, що команді потрібен нападник який вже сьогодні може підсилити гру, мені на думку прийшов нападник англійського Евертона та збірної Франції – Луї Саа. Футболіст, який пограв на самому високому рівні. Технічний, швидкий, забивний. Багато хто пам’ятає його по виступам за МЮ.  Чому я вирішив, що його можна придбати. Напишу декілька доводів: в минулому сезоні футболіст мало з’являвся на футбольному полі і із інформації яку я дізнавався зі ЗМІ Евертон хотів його продати. Сума складала близько 6 млн. євро, а сам футбол начебто  не проти змінити клуб. А якщо проаналізувати, то песпектива грати в Лізі Чемпіонів та отримувати достойну зарплатню… то чому б і ні! Якщо зважити, що за нападника італійської Брешиа Караччоло пропонували від 6 до 8 млн. євро і зарплатню в районі 2 млн. на рік. Я думаю спробувати заманити цього гравця до нас, можна хоча б спробувати.  Не буду перераховувати тих, про кого можна прочитати в інтернеті, газетах, почути по телебаченню. Краще напишу  ще про одного, хто на мою думку підходить під манеру центрфорвард.  І знову не омену Манчестер Юнайтед. Хоча цього футболіста можливо хтось і не запом’ятав за виступами в Англії. Манушо – нападник збіронї Анголи.  Перейшовши до Манчестера, відразу поїхав в аренду до Греції, пограв там, через деякий час потому був іспанський Вальядолід. Особисто мені запам’ятався швидкістю, технікою, хорошим ударом та непоганою реалізацією. Його плюсами можна назвати те, що грав він в Європі, не в командах-грандах (ну звісно, крім МЮ) і був одним із лідерів. Вартість його буде набагато меньшою чим та сума, яку пишуть коли йдеться про Кардосо.  А рівень гри,  він зможе показувати дуже серйозний.

     Ось так коротенько я і висловив свою думку. Можливо хтось прочитає і погодиться. А можливо, що колись цих футболістів хоча б включать у список тих, хто може підсилити український клуб, можливо це буде і не Динамо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2011, 17:59
11.06.2011, 17:59
59766 0
kuvi
Автор:
(kuvi)
Статус:
Читатель (1 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть