Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вот что нам надо брать на вооружение!

2011-06-13 11:33 Только что прочел интерестную статью про Аякс. Я помню как этот клуб играл с Миланом, мы ...

Только что прочел интерестную статью про Аякс. Я помню как этот клуб играл с Миланом, мы тогда даже в школе клас делили на две команды одна была Аяксом другая Миланом... Ну это так лирическое отступление.

Так вот эта статья:

Що Кройф зробить з "Аяксом"?

Франк де Бур, Денніс Бергкамп і Уім Йонка - володарі "біло-червоних" сердець - мають всі шанси повернути "Аяксу" заслужену славу. Вони здатні сформувати нову стратегію на основі колишніх цінностей, очоливши тренерський процес, підбір кадрів і виховання молоді це тріо здатне привести "Аякс" до нових вершин.

Йохан Кройф вступив на посаду радника активно і з ентузіазмом. Скасування посади глави фахівця з розвитку молоді, переклад Данні Блінда в помічники Франка де Бура, і формування технічної стратегії - такі перші кроки Легенди.

Кройф не дарма сформував своє "супер тріо" з захисника (де Бур), півзахисника (Йонка) і нападника (Бергкамп). Найважливішим компонентом, він як і раніше вважає безпосередньо футбол, і, таким чином, поділивши сфери впливу, Кройф розраховує звільнити додатковий час для поглиблення навчального процесу в кожній лінії. Сам будучи надзвичайно обдарованим технічно, Йохан "Перший" хоче істотно поліпшити індивідуальну техніку футболістів.

Зміни торкнуться також і скаутського підходу. Перш за все, на думку радника, необхідний моніторинг голландської молоді з прилеглих до Амстердаму містечок. За це будуть відповідати Йонка і Бергкамп. Кройф наполягає на використанні клубних автобусів для доставки учнів на базу кожен тренувальний день, щоб, за рахунок скорочення часу поїздки, збільшити тривалість занять. У його план також входить ідея про особисті бесіди майбутніх захисників, півзахисників і нападників зі своїми наставниками по амплуа.

Крім того, Кройф вимагає обмежити запити тренера першої команди на покупку гравців, для того, щоб дати поштовх і стимул найближчим до першого складу віковим групам.
Наслідки цього підходу вже помітні в роботі Франка де Бура, за що останній і удостоївся підтримки і похвали кращого голландського футболіста.

 

 

Основные фрагменты что мне понравились я выделил. На мой взгляд что то подобное наблюдаеться и у нас только без человека который бы это все контролировал, на это место смело можно было бы брать Блохина, Заварова или же Беланова.

Интерестно ваше мнение на это.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2011, 11:33
13.06.2011, 11:33
59895 3 F-BR, Ukrgamer, kidamono
pashan40
Автор:
(pashan40)
Статус:
Старожил (897 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть