Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фанати "Динамо" в Олександрії

2011-07-19 23:00 Підтримати столичний клуб в Олександрію відправилось близько 270 київських фанатів. Здавалось би дуже небагато, адже це ...

Підтримати столичний клуб в Олександрію відправилось близько 270 київських фанатів. Здавалось би дуже небагато, адже це найближчий виїзд в чемпіонаті і нове місто в плані виїздів, але навіть ця кількість біло-синіх викликала певні проблеми, гостьовий сектор має всього 206 місць.

За півтори години до матчу був загальний хохловський збір за кілька кварталів від стадіону, і звідти всі виїздюки маршем під заряди дими і фаєри пройшлись до свого сектору. Динамо вже вкотре не подало заявку на гостьовий сектор, в клубі фанати не потрібні абсолютно нікому (за минулий чемпіонат нормальну заявку про приїзд киян було подано лише 1 раз з 13 матчів), клуб ПФК Олександрія теж не хотів мати ніяких справ з київськими вболівальниками, тому потраплянням киян на стадіон, якби парадоксально це не звучало, займались менти. За порядок в місті несуть відповідальність саме вони, тому це було в їх інтересах, щоб 270 приїжджих потрапили на стадіон, а не ходили навколо нього і крушили все на своєму шляху. Ви тільки вдумайтесь до чого ми дожились – футбольним функціонерам на фанатів начхати, а правоохоронці змушені піклуватись про організацію виїзного сектора власними силами!

Слід зазначити, що настільки адекватних ментів я ще не бачив ніде за все своє фанатське життя: Доброго дня київські вболівальники! Сьогодні вас буде обслуговувати кіровоградський Беркут, сподіваюсь ви не проти, що вони оглянуть ваші особисті речі, після чого ви зможете придбати квиток на матч при вході на сектор. Щоб уникнути проблем будь ласка залиште всі піротехнічні, легкозаймисті, горючі та паливо-мастильні засоби в коробці біля входу...

На секторі було дуже тісно. Стояли і в проходах і між рядами, і це все в неймовірну спеку. Важко навіть уявити як при такій погоді футболісти можуть грати, коли просто стояти на сонці дуже і дуже непросто. Протягом всього матчу біло-сині пляшками таскали холодну воду і влаштовували обливання на секторі, але цієї прохолоди вистачало від сили на кілька хвилин. Трохи питної води роздавали і правоохоронці, але вона у них швидко закінчилась. Варто відзначити привітність не тільки ментів, а й взагалі людей на стадіоні (та і в місті теж). Представляючи суперника диктор вирішив оголосити всі досягенння ВКДК, спочатку назвав всі чемпіонства і трофеї, потім всіх призерів олімпіад, чемпіонатів Європи і світу, золотого м’яча, кращих фуболістів ЧУ і всі інші нагороди, в результаті чого ця процедура розтягнулась хвилин на десять:

Заряди йшли дуже голосно, але іноді збивались з ритму без барабану – спроби відстукувати ритм по “обшивці” сектору були не дуже вдалими. Кияни без проблем перекрикували господарів, яких на домашньому секторі було на порядок менше. Була перекличка – “Слава Україні – героям слава!”, та і заряд “Спасибо жителям Донбасса за президента пид***са!” з радістю підхоплювала місцева кузьма.

Після першого голу кияни запалили білі дими і кілька стробоскопів, тим самим більшість людей навіть не побачила другий гол у ворота суперника. Після нього диму стало ще більше і навіть частково затягнуло поле. Міліція на піротехніку не реагувала абсолютно, навіть на відверто провокативне паління стробоскопу перед входом на сектор. Після гри всіх випустили в місто, протримавши на секторі від сили хвилин 10.

Сектор господарів виглядав доволі симпатично, хоча кількість людей на секторі і банерна лінія залишають бажати кращого. На початку матчу було вкинуто на бігові доріжки ленти та серпантин. Важко сказати, що олександрійці викладались на повну, хоча іноді їх заряди долітали до протилежної половини поля. Під кінець матчу було запалено 7 фаєрів.

Джерело: vivafcdk.kiev.ua     Фото: bbr.org.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.07.2011, 23:00
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть