Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мелочь, а неприятно.

2011-07-20 21:54 Сьогодні, як власник абонементу, прийшов скориститися обіцяним правом першочергового викупу квитків на матчі улюбленого клубу у ...

Сьогодні, як власник абонементу, прийшов скориститися обіцяним правом першочергового викупу квитків на матчі улюбленого клубу у єврокубках. Касир спочатку впевнено взяла мій абонемент (1-й сектор) почала записувати на яркуш інфо з нього і за секунд десять, щось перевіривши, сказала, що я не можу купити це місце. На питання "чому?", відповіла щось нактшалт "це проблемні сектори (1-й та 29-й) для всяких там, ну Ви розумієте. Журналісти, спеціальні гості,..". І додала, що мені про це мали сказати при купівлі абонементу, чому я ще більше здивувався, адже саме при купівлі уточнював саме таку можливість і сприймав можливість першочергового викупу та ще й зі знижкою, як великий плюс!

Мені запропонували купити інший квиток в інших секторах (2, 15, 16), але місця там були не дуже, да і не залишала мене думка, що, можливо, мені пропонують чиєсь місце за абоненментом. Я попросив контактний номер телефону за яким би я міг перевірити цю інформацію. Мене "послали" на сайт, та врешті дали номер приймальні (5970008), куди я дозвонився з 2-ї спроби, але хлопець, який відповів мені, сказав, що нічого не знає, дзвоніть завтра. Я зайшов на сайт, знайшов новину, про продаж абонементів і там був контактний номер (2795272), але там взагалі не відповідали.

Можливо, це нормальна практика з 1 і 29-м секторами, але неприємно дізнаватися про це в такий спосіб. До того ж, нехай і не офіційної позиції клубу, а й  нормального пояснення ситуації я так не зміг почути. Одразу ж мені згадалися всі висловлювання вболівальників, щодо роботи клубу в цьому напрямку.

Я купив квиток на "ДИНАМО" - "Рубін", адже любов до команди та бажання підтримати її, важко чимось зіпсувати. Але негатив залишився.

 

Мелочь, а неприятно...

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2011, 21:54
Vpered_Dynamo
Автор:
(Vpered_Dynamo)
Статус:
Начинающий писатель (84 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть