Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна проти Ірландії

2011-07-28 14:41 Карпати - Сент-Патрікс АтлетикЧетвер, 28 липня. Львів.Стадіон України, 19.15арбітр: М. Стрембергссон (Швеція)Телетрансляції матчу буде на 2+2Матч Карпат ...


Карпати - Сент-Патрікс Атлетик

Четвер, 28 липня. Львів.
Стадіон України, 19.15
арбітр: М. Стрембергссон (Швеція)
Телетрансляції матчу буде на 2+2

Матч Карпат проти донецького Шахтаря транслювався в Ірландії в прямому ефірі. Команда Сент-Патрікс в повному складі відправилася в паб, щоб за келишком пива подивитися гру свого суперника по кваліфікаційному раунду Ліги Європи. Вони можуть дозволити собі подібного штибу розбір суперника, коли після третього келиха вже й сам чорт не страшний, адже Сент-Патрікс - напівпрофесійна команда.

Відповідно і відношення до гри саме як до гри, а не як до роботи. Втім, така розкутість повинна лише допомогти гостьовій команді, в якій багато футболістів задіяні в молодіжній збірній Ірландії.

На передматчевій прес-конференції головний тренер Сент-Патрікс здивував двічі. Перший раз, коли сказав, що його влаштує ... перемога Карпат або 2:0, або 2:1. Другий раз, коли запевнив, що вдома ірландці збираються перемагати з рахунком 3:0.

Не менше здивувала й тренування ірландців. По-перше, на поле вийшли не гренадери двометрові вміють тільки головою замикати флангові навіси, а дуже навіть нормальної антропометрії товариші. По-друге, тренувалися вони не на півполя, а на третину, що більше притаманне командам, в обоймі яких є технічні гравці воліють діяти накоротке. Тобто, не виключено, що ми побачимо на полі не типову ірландську команду.

Крім того, що перегляд суперника ірландці влаштували в пабі, так ще й теоретичну інформацію збирали оригінальним способом. Слово головному тренеру команди Піут Махонь: "Наш тренер Джон на своїй основній роботі має двох колег українців. Вони багато нам розповіли про Карпати". Ось так от.

Говорячи про кадрові питання, то у Карпат не зіграє Голодюк, який займається за індивідуальною програмою. У Сент-Патрікс будуть відсутні двоє футболістів основи через дискваліфікацію - Стівен Бредлі і Деріл Кавена.

Ворскла - Слайго Роверс

Четвер, 28 липня, Полтава
Стадіон Ворскла ім. Бутовського, 20:00
арбітр Г. Мазейка (Литва).
Пряма трансляція на каналі Футбол.

У полтавчан вже є досвід гри проти команди такого плану, адже в минулому раунді Ворскла грала з представником Північної Ірландії. Навряд чи стиль гри цих команд суттєво відрізняється. Але при цьому напевно відрізняється клас команд, адже Слайго Роверс нині - лідер чемпіонату Ірландії на даний момент.

Микола Павлов нарешті дозволив одну з головних проблем минулих років - відсутність нормальної лавочки запасних, а якщо бути точніше, то гравців на ній сидить. Тепер Микола Петрович щосили користується ротацією складу, і визначити, хто вийде в наступному матчі можна лише за деякими позиціями.

На відміну від Сент-Патрікс, де багато молодих гравців, Слайго Роверс робить ставку на досвід. Ця команда сповідує споконвічно британський стиль. Допомагає їй у цьому і трійця англійців - центрбек Дені вентро, лівий півзахисник, вихованець Ліверпуля Джон Ділон нападник Метью Бінкорн.

Єдиним гравцем, не мають відношення до островів, є камерунський форвард Сиріл НДО (праворуч на фото). У послужному списку цього футболіста є такі клуби як французький Страсбург і швейцарський Невшатель. Але не це найголовніше. НДО брав участь у двох чемпіонатах світу (1998 і 2002). Причому, якщо в 2002 році він жодного разу на поле не вийшов, то у Франції стабільно відіграв три матчі в основі поруч з такими легендами, як Омам-Бійік і Патрік Мбому.

Пряму трансляцію мачів можна також побачити наua-chem.at.ua/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2011, 14:41
28.07.2011, 14:41
64628 2 Mukachevo, petruxa
ternopilskyy
Автор:
(ternopilskyy)
Статус:
Начинающий писатель (68 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть