Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Рубін як мірило роботи + Мілевський

2011-07-29 20:37 Багато вже про Рубін написано, але в мене я ось яка думка:   Футбол дуже жорстокий ...

Багато вже про Рубін написано, але в мене я ось яка думка:

 

Футбол дуже жорстокий спорт в тому плані, що тренеруючи клуб треба вубудовувати цілу систему, що передбачає довготривалу роботу, а результат цієї роботи вимірюється всього відрізками по 90 хв. Тобто мало того, що сам тест короткий - - так ще і трапляється він рідко. Тому ось такий матч с Рубіном на мою думку є дуже прикрим, бо кожен опонент тестує тільки деякі аспекти - зробляної роботи тренером, а тому на мою думку питання до тренера які цей результат підняв не є пропорційними до тої роботи, що він виконав. Тим не менш, ця не пропорційність здатна посіяти сумніви і спричинити збої  в виконанні всієї стратегії розвитку команди запровадженної треннером - в нашому випадку Сьоміним Ю.П.

 

Я думаю, що поразки якими б нестерпними вони не були, мають сприйматись адекватно - як поштовх до еволюції вибранної системи і стратегії розвитку клуба - нашого Динамо Київа. Рубін нас переграв - мудрішою грою, а не чимось більш вагомим і з цього можна навчитись. Класс команди і рівень гравців формується довго і нудно, а от тактично кращої гри на матч можна домогтись достатньо швидко - тому на мою думку помилка з Рубіном прикра, але не катастрофічна. Сьомін має свої вади, але, що імпонує це те що він робить висновку з свого досвіду, працює системно і надає уваги деталям.

А ось Мілевський це персональний біль. Це гравець який надає якості команді Динамо Київ. Зним можна будувати цілком нову модель гри для всього клубу. Але не вистачає. І на має глибоке переконання натужний прогресс такого гравця як Мілевський показує рівень користного кофіцієнту роботи всієї клубної системи. По аналогії - якщо молодий Шевченко з "х" рівнем таланту ставав майстром "у" рівня через "н" сезонів то тепер гравець таланту "х" стає майстром рівня "0.5у" за "н" сезонів і т.д. Тут дуже багато факторів, які потребують розгляду, такого стану речей і як на мене така аналітична робота була б по силі Альтману. Хоча пояснення свого бачення розвитку клубних команд паном Іщенко навертає на думку, що і він би зміг вдало працювати і поновлювати систему клуба "Динамо".

Ну а пану Мілевському в ситуації яка склалася треба згадати, що він футболіст високого рівня який може своїми силами відновити як і своє місце в команді так і прогресувати далі як майстер своєї справи, щоб повністю реалізувати себе як футболіста він мусить хоч на жилах хоч як своєю грою підкорити когось із світових грандів. Тому спокійна, впевнена праця і ніяких нервів! 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.07.2011, 20:37
coffee
Автор:
(coffee)
Статус:
Начинающий писатель (96 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть