Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вірю в ДК ------назавжди!!!!

2011-08-04 14:01 Моя думка, що тренер поки що не може зробити з цих гравців Колектив!!! В команді реально ...

Моя думка, що тренер поки що не може зробити з цих гравців Колектив!!! В команді реально кастова роздрібленість, які між собою не спілкуються-а ми потім хочемо, щоб на полі було якесь взаєморозуміння???? На відміну від Шахти---де каста бразил складає більшу частину команди, наші касти 1-2-3 чоловіка ,  тому результат вони робити не можуть!!! Ярмола, Гусев,Шева ---вони самі по собі, кожен в собі поза футболом , Міля з Алієвим видно надовго загуляли, набрати кондиції за дубль вони не зможуть---бо ЗВьоЗди!!!

Аруна знає тільки Ідеє і Кадурі -- ця каста теж ніяка(

Захист у нас це просто жах, ніякої зіграності, ніякої альтернативи, вже звикли пропускати, для них це стало звичайною річчю---це величезна проблема!!!Краще б знайшли Українців, які б хоча б спілкувались між собою!!!

Психологія гравців ДК не є європейською, де гравці і без тренувань можуть приїхати на матч і дати результат----бо вони профессіонали свого діла, а наших треба брати в кулак, бо такі розхлябані грошима, що і грати не хочуть!!!

Сьомін готувався до ЛЧ своїм захисним варіантом гри,так, проти сильних команд зявлявся би простір в нападі---але велика команда має мати різні тактики, а не лише стояту в захисті ---вболівальники люблять азарт!!!

Реально добре що є поки ще ЛЄ, але туди ще треба попасти!!!! Ми сіяні!!!!---а це значить, що нам попаде команда, яка буде знови захищатись!!!! Якщо Сьомін продовжить грати в 1-го напа, то не пройдем!!! ЗАдумайсся ЮПС!!!
Сьомін сказав, шо вчора Ярмола був нападаючим! --так -іноді він був там, але з флангу---а велика дірка між Ідеє і Єріоменком (20-30 м) просто ламала всі старання!!!! Якби з самого початку там був би Шева, наші б забили більше голів!-впевненний 100% (але з таким захистом все одно б пропускали)

Дуже хочу в неділю на стадіон і всіх запрошую---команду слід підтримати!!! І якось натякнути Сьоміну, що він іноді гонить бєса!)

Слід, щоб тренер зумів розвалити ці касти, здружив гравців---тоді результат не заставить на себе чекати!!!

Вірю в ДК ------назавжди!!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.08.2011, 14:01
04.08.2011, 14:01
65591 3 Dantist, Hebudumka, Ska_Vit
Oler
Автор:
(Oler)
Статус:
Эксперт (13635 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть