Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олександр Сидоренко вокаліст гурту "ТНМК", співведучий програми "Третій тайм"

2011-08-12 21:52 Через побитого Саламатова на стадіони можуть повернути міліцію Висновок по тому, що сталося на матчі "Динамо" - ...

Через побитого Саламатова на стадіони можуть повернути міліцію

Висновок по тому, що сталося на матчі "Динамо" - "Карпати" такий: або Андрій Саламатов, який зривав банери з Бандерою і Шухевичем дурень, або це була спеціально підлаштована провокація з метою "розгойдати" фанатів. Адже їхня реакція була зрозумілою і передбаченою. По-іншому бути й не могло. Це приблизно те ж саме, якби він прийшов до церкви і почав зривати ікони зі стіни. Подивилися, що було б далі.

Або він не усвідомлював масштаби скоєного, або зіграла свою роль неприязнь до тих чи інших політичних фігур. Може, п'яний був, не знаю. Але треба ж розуміти, що ти робиш і навіщо. У всіх країнах світу є провокаційні банери, прапори, скрізь вболівальники - народ агресивний.

Як би там не було, на стадіон можуть повернути міліцію, а це - не найкращий варіант. Тим більше напередодні Євро. Так, скрізь у всіх країнах присутність поліції на іграх - у порядку речей. Але є різниця поведінки поліцейських, приміром, у тій же Англії і у нас. Досить згадати дніпропетровський "Беркут".

По Бандері та Шухевичу думка в суспільстві розділилася. Якщо ця людина застрягла в Радянському союзі - нехай застрягає, це його справа. Але у фанатів вона однозначна. Отже, повторюся, їхня реакція читалася. Для таких, як цей Саламатов, вигадане прекрасне українське прізвище - Невмінько.

Так, на стадіоні диктор постійно оголошує про те, що заборонено. У цьому списку - і політична пропаганда. Але, по-перше, статус цієї людини в клубі до кінця не ясний - чи він водій, чи то стюард, чи то оператор. Кожен повинен займатися своєю справою, у тому числі оглядати, хто і з чим прийшов. По-друге, якщо їм дозволили або вони самі пронесли цей банер на трибуни - то це їхня власність.

Не секрет, що на матчі постійно щось проносять. З чого напрошується висновок - зі своєю роботою не справляються як ті, хто стоїть на вході (в даному випадку міліція), так і ті, в чиї обов'язки входить робота з уболівальниками. Які тепер можуть серйозно постраждати, адже санкції до клубу можуть бути самі різні. Але напевно знайдуться ті, кого це дуже сильно порадувало. Мені так здається.

gazeta.ua/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.08.2011, 21:52
peresmeshnik
Автор:
(peresmeshnik)
Статус:
Опытный писатель (258 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть