Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Головний плаксій і симулянт УПЛ!!!

2011-08-14 14:48 Подивився вчора після матчу Динамо матч Шахтаря з Дніпром......... Не маю жодних претензій щодо переможця матчу ...

Подивився вчора після матчу Динамо матч Шахтаря з Дніпром......... Не маю жодних претензій щодо переможця матчу вцілому, але насторожили кілька моментів:

Даріо Срна!!! Ну мудак мудаком! По-перше увесь матч сперечався з арбітром без наказанно, потім отримав свою жовту картку (для мене це стало несподіванкою, щоб арбітр Срні картку показав??!!!)....Далі в одному з моментів на його фланзі гравець Дніпра прокидає м'яч повз Даріо і на високі швидкості його оббігає.........Даріо обертається спиною і ставить гравцю плече, в яке гравець Дніпра врізається на повній швидкості головою...........обидва падають немов підкошені!!?? По гравцю Дніпра все зрозуміло, він дійсно тут постраждав..........А що робить наш супер Даріо качається по газону і тримається за обличчя, вибігають медики Шахтаря і довго приводять його до себе (гравець Дніпра давно уже піднявся), при цьому перевіряють фонариком очі чи Срна реагує, потім Даріо з посмішкою на обличчі (яка дуже подобається Шуріку, особисто мене вона виводить з рівноваги одразу, єхиднішої посмішки я ще не бачмв!!!) попив водички і вийшов на поле........Коментатор матчу О. Гливінський і сам був в шоці з поведінки Даріо, і ще більше із рішення арбітра, який навіть не призначив штрафного у бік Шахтаря у цьому моменті, хоча повинна була бути 500% друга жовта картка капітану кротів і вилучення!!! Схоже, що Даріо перетворюється для українських суддів у священну корову!!!

Що тут скажеш знову те, що й у попередньому турі, - 200 % порушення правил з боку Срни, симуляція з його сторони ніби його вирубав Володимир Кличко (в обох моментах його обличчя навіть близько не постраждало) і очікувана поведінка арбітра матчу - жодного покарання для Даріо!

В цьому ж матчі потім був епізод, коли Срна спровокував сварку з Ротанем, але гірчичник отримав лише Ротань, а для Даріо це вже мав бути третій гірчичник у матчі! Браво арбітр!!!

Звичайно до дій арбітра слід додати вилучення Калініча ні за що, першої жовтої точно не було, там швидше можна було розглядати варіант з пенальті (Ракицький Калініча трохи притримував), але аж ніяк не симуляцію. Червона за удар ліктем??? Там швидше була боротьба і повинна була бути жовта картка, яка стала б другою, але ж першої картки не було!!!

Ось так!!! Можна казати, що це все епізоди матчу, які мало впливають на результат.........Але ж це повторюється у кожному матчі!!! То ж пане Коліна куди ви дивитеся і де ваші коментарі і санкції до арбітрів???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2011, 14:48
metalizator2009
Автор:
(metalizator2009)
Статус:
Эксперт (8042 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть