Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Браун Ідейє

2011-08-14 22:13 Форвард "Динамо" Браун Ідейє забив свій п'ятий гол у сезоні. Сталося це у матчі шостого туру прем'єр-ліги України проти ...

Форвард "Динамо" Браун Ідейє забив свій п'ятий гол у сезоні. Сталося це у матчі шостого туру прем'єр-ліги України проти київського "Арсеналу". Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь "динамівців". Після поєдинку Ідейє поспілкувався з журналістами.

Про перемогу над "Арсеналом"

Зараз ми дуже щасливі, адже нам вдалося перемогти команду, яка грала у більшості. Нам було важко. Також я радий, що мені вдалося знову відзначитися. Я хочу забивати у кожному матчі за "Динамо". До речі, святкування голу було спланованим. (Коли Браун відправив м'яч у ворота Боровика, до нігерійського форварда з лавки запасних побігли Лукман Аруна та Пап Діакате. Партнери терпляче чекали поки Ідейє відсвяткує м'яч з футболістами, які перебували на полі, а тоді утрьох розіграли сценку. Діакате присів на одне коліно та енергійно почав чистити бутсу Брауна. Неподалік за цим спостерігав резервний арбітр).

Про матч "Металіст" - "Сошо"

Я розповів своїм колишнім одноклубникам, що "Металіст" хороша команда. На мій екс-клуб чекає важка гра. Складно сказати хто переможе у цьому протистоянні. "Сошо" грає добре, але, думаю, далі пройдуть харків'яни.

Про поєдинки з "Літексом" у Лізі Європи

Це хороша команда. Вона потрапила в Лігу Європи з кваліфікації Ліги чемпіонів. На виїзді нас влаштує перемога або нічия, а вдома — тільки перемога. Я готовий до цих матчів. Це моя робота.

Про перенесення матчу

Нам потрібен інший водій (сміється). Якщо серйозно, то ми потрапили у пробку. Я вперше у своїй кар'єрі спізнився на гру. Поки ми їхали, я молився, щоб ми швидше потрапили на стадіон. Я дуже хотів вийти на поле.

Про Шевченка

Для мене Шевченко наче батько. Коли я був маленьким, я дивився як він грає. Для мене велика честь грати з ним поряд. Я слухаю все що він мені каже. Я його дуже поважаю і хочу перейняти його досвід. З ним легко грати.

Про вилучення Дениса Гармаша

Я не знаю, що там відбулося. Я був далеко від місця подій. Можливо, він сказав щось не буде приємне арбітру. Я запитав його "навіщо ти це зробив?". Він сказав щось не дуже пристойне і мені.


Gazeta.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2011, 22:13
14.08.2011, 22:13
66815 1 player3000
peresmeshnik
Автор:
(peresmeshnik)
Статус:
Опытный писатель (258 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть